2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 28 پست
میزنمتا😐😐😐😐من کلاس دهمم ۱۵۸ یا ۱۵۷ ام خیلیم خوبه بعد رفیقم ۱۵۳.۱۵۴ اونم همسنمه بعد میگی ۱۶۰ کوتا ...

🤣🤣🤣 عاشششقتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
میزنمتا😐😐😐😐من کلاس دهمم ۱۵۸ یا ۱۵۷ ام خیلیم خوبه بعد رفیقم ۱۵۳.۱۵۴ اونم همسنمه بعد میگی ۱۶۰ کوتا ...

نمیدونم واقن اخه همه ی اعضای خانوادم بلندن بعد اونطوری میگن ادم دلش واسه خودش میسوزه😔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای خدا کنه اینطور باشه‌ بعد به همه ی اونایی که اونطوری میگفتن نشون بدم منم بلند شدم:))💔

البته بگما قد بلندی هم دردسر داره مثلا من خودم چون تو فامیل از بقیه دخترا بلندترم بعضیا بهم میگند برج یا دراز😑😂😂

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
البته بگما قد بلندی هم دردسر داره مثلا من خودم چون تو فامیل از بقیه دخترا بلندترم بعضیا بهم میگند بر ...

بهترهه تا حتا خانوادتم بهت بگن کوتاه😐💔💔💔

نمیدونم واقن اخه همه ی اعضای خانوادم بلندن بعد اونطوری میگن ادم دلش واسه خودش میسوزه😔💔

اهمیت نده خب هرچیزی ب سن😐تازه ۱۵ سالته

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡
بهترهه تا حتا خانوادتم بهت بگن کوتاه😐💔💔💔

ولی باورکن قد ۱۶۰ واسه یه خانوم تو ایران کوتاه نیست چون حتی قد بعضی مرد های ایرانی هم میشه قد خانومای خارجی والا😊

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   

ول کن منم 18 سالمه قدم 160 چه کار کنم خوب همینه ک هست من قد بلند خوشم نمیاددبرعکس برای سنت توام مناسبه

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
منم  ۱۵  ۱۱ سالگی بلوغ الانم قدم ۱۷۵ نترس رشدمیکنی

میشه لطف کنی بگی  کلاس هفتم چند بودی؟من دخترم رو بردم دکتر غدد عکس گرفت گفت واسه دارو زوده چون هورموناش سازگاری نداره و... واسه همین پرسیدم. قد بچه ام ۱۶۱/۱۶۲ قد باباش ۱۸۵و قد من ۱۵۵ استرس دارم واسش☹

🤍