2777
2789
عنوان

قد کوتاه

255 بازدید | 28 پست

وایی خیلی ناراحتم قدم کوتاهه مورد سرزنش قرار میگیرم کاش قدم بلند تر شه میگم خدایا چی میشد قد منو بلند تر میکردی همه ی دوستام مامان بابایه کوتاه دارن اما از من بلند ترن اما من مامان بابامم بلندن😔😭

استخون بندیمم درشته‌ البته

۱۵ سالمم‌ هست که متاسفانه ۱۴ سالگی بلوغ شدم و بعد از اون مامانم خیلی غصه میخوره که کاش دیرتر میشد خیلی ناراحتم😭😭😭 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۶۰

نترس بابا بلند تر میشی تا ۱۸ یا ۱۹ سالگی وقت داری مثلا من خودم تو اون سن شاید دوسانت ازت بلندتر بودم الانم که ۱۷ سالمه قدم ۱۶۸ یا ۱۶۹ هست اینوگفتم که نترسی چون بلندتر میشی

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   

میزنمتا😐😐😐😐من کلاس دهمم ۱۵۸ یا ۱۵۷ ام خیلیم خوبه بعد رفیقم ۱۵۳.۱۵۴ اونم همسنمه بعد میگی ۱۶۰ کوتاهه؟ مگ برج میخوای

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡
نترس بابا بلند تر میشی تا ۱۸ یا ۱۹ سالگی وقت داری مثلا من خودم تو اون سن شاید دوسانت ازت بلندتر بودم ...

وای خدا کنه اینطور باشه‌ بعد به همه ی اونایی که اونطوری میگفتن نشون بدم منم بلند شدم:))💔

میزنمتا😐😐😐😐من کلاس دهمم ۱۵۸ یا ۱۵۷ ام خیلیم خوبه بعد رفیقم ۱۵۳.۱۵۴ اونم همسنمه بعد میگی ۱۶۰ کوتا ...

اصلا امیدی ب ما نیس فک کنم:/

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡