eli0011 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 16259 عنوان خانمهایی که طلاق گرفتید علت جدایی تونو 596 بازدید | 34 پست بگید . و چطور بعد طلاق کنار اومدین تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟! 1401/01/13 | 02:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandog_2 عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 4107 نمیشه کنار اومد همیشه دردش تازس گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
دنیزخانوم۰۰ عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 4799 علتشو نمیتونم بگم تو عقد جدا شدمخیلی سخت بود مجبور بودم به تحملبعد طلاق مشاوره و اینام رفتم
kimiaih عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 821 علتشو نمیتونم بگم تو عقد جدا شدم خیلی سخت بود مجبور بودم به تحمل بعد طلاق مشاوره و اینام رفتم اون طلاق خواست یا تو
_gisoo_ عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 4994 نمیشه کنار اومد همیشه دردش تازس چرا حتما درد بوده براش ک ازش جدا شده نباید داغشو تازه نگه دارهمرد بد زندگی رو داغون میکنه و طاقت فرسا
زندگی۰زیباست عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 980 ۸ ساله جدا شدم انگار الان جدا شدم جای دردام غمهام تو دلم اینهمه تازس
fandog_2 عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 4107 چرا حتما درد بوده براش ک ازش جدا شده نباید داغشو تازه نگه داره مرد بد زندگیمو داغون میکنه و طاقت فر ... ببین از جهندم خارج شدم... زجر زیادی کشیدم ولی خب همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم عذاب میکشم گاها اون روزارو یادم میاد اذیت میشم.... گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
eli0011 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 16259 ۸ ساله جدا شدم انگار الان جدا شدم جای دردام غمهام تو دلم اینهمه تازس شاغل نیستی تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!
زندگی۰زیباست عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 980 شاغل نیستی نه من مجدد ازدواج کردم بعد ۴ سال به اجبار ولیدرد طلاق بد دردیه
_gisoo_ عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 4994 ببین از جهندم خارج شدم... زجر زیادی کشیدم ولی خب همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم عذاب میکشم گاها اون ... الهی عزیزمسعی کن بری مشاور کمکت کنه روحیت بیاد بالااون درد بود اون بلا بوده کیه ک از درد خوشش بیادزندگیتو بساز
eli0011 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 16259 نه من مجدد ازدواج کردم بعد ۴ سال به اجبار ولی درد طلاق بد دردیه واو زودم ازدواج کردی مجدد . من ۱۸ سالگی ازدواج کردم ۲۰ سالگی طلاق گرفتم الان ۳۰ سالمه با کلی خواستگار صد سال راض نمیشم ازدواج کنم شغل مو دوس دارم و بعد طلاق خیلی ترقی کردم تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!
دنیزخانوم۰۰ عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 4799 واو زودم ازدواج کردی مجدد . من ۱۸ سالگی ازدواج کردم ۲۰ سالگی طلاق گرفتم الان ۳۰ سالمه با کلی خواستگا ... منم ۲۰ ازدواج ۲۱ تو دوران عقد طلاقمنم شاغلم و معلمشما شاغلی؟چرا دوباره ازدواح نمیکنی
زندگی۰زیباست عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 980 واو زودم ازدواج کردی مجدد . من ۱۸ سالگی ازدواج کردم ۲۰ سالگی طلاق گرفتم الان ۳۰ سالمه با کلی خواستگا ... من شرایطم فرق میکرد خانواده من شدید سنتی و افکار پوسیده ای دارن خودم بچه بودم ۱۷ سالگی جدا شدم مننذاشتن برم سرکار شرط طلاقم خونه نشستم بود وگرنه باید تحمل میکردمپدر نداشتم سر بار برادرام بودم شماتت زنداداشام عاصیم کرده بود
eli0011 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 16259 منم ۲۰ ازدواج ۲۱ تو دوران عقد طلاق منم شاغلم و معلم شما شاغلی؟ چرا دوباره ازدواح نمیکنی چند سالتونه الان بله شاغلم و عاشق کارممراستش شوق زمان های قدیمو ندارم . میترسم مرد بد گیرم بیفته و اینکه لذتی دیگه حس نمیکنم از ازدواج . مجردی با مادرم کلی کنار هم کیف می کنیم ازدواجم حالا اگه کسی باشه در اینده که ادم دلش قرص باشه شاید کنم ولی دیگه کلا علاقه ای به بچه و... ندارم کلا حسی به ازدواج ندارم تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!