2777
2789

بگید . و چطور بعد طلاق کنار اومدین 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حتما درد بوده براش ک ازش جدا شده نباید داغشو تازه نگه داره مرد بد زندگیمو داغون میکنه و طاقت فر ...

ببین از جهندم خارج شدم... زجر زیادی کشیدم ولی خب همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم عذاب میکشم گاها اون روزارو یادم میاد اذیت میشم.... 

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
۸ ساله جدا شدم انگار الان جدا شدم جای دردام غمهام تو دلم اینهمه تازس

شاغل نیستی 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ببین از جهندم خارج شدم... زجر زیادی کشیدم ولی خب همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم عذاب میکشم گاها اون ...

الهی عزیزم

سعی کن بری مشاور کمکت کنه روحیت بیاد بالا

اون درد بود اون بلا بوده کیه ک از درد خوشش بیاد

زندگیتو بساز 

نه من مجدد ازدواج کردم بعد ۴ سال به اجبار ولی درد طلاق بد دردیه 

واو زودم ازدواج کردی مجدد . من ۱۸ سالگی ازدواج کردم ۲۰ سالگی طلاق گرفتم الان ۳۰ سالمه با کلی خواستگار صد سال راض نمیشم ازدواج کنم شغل مو دوس دارم و بعد طلاق خیلی ترقی کردم

واو زودم ازدواج کردی مجدد . من ۱۸ سالگی ازدواج کردم ۲۰ سالگی طلاق گرفتم الان ۳۰ سالمه با کلی خواستگا ...

من شرایطم فرق می‌کرد خانواده من شدید سنتی و افکار پوسیده ای دارن خودم بچه بودم ۱۷ سالگی جدا شدم من

نذاشتن برم سرکار شرط طلاقم خونه نشستم بود وگرنه باید تحمل میکردم

پدر نداشتم سر بار برادرام بودم 

شماتت زنداداشام عاصیم کرده بود

منم ۲۰ ازدواج ۲۱ تو دوران عقد طلاق منم شاغلم و معلم شما شاغلی؟ چرا دوباره ازدواح نمیکنی

چند سالتونه الان 

بله شاغلم و عاشق کارمم

راستش شوق زمان های قدیمو ندارم . میترسم مرد بد گیرم بیفته و اینکه لذتی دیگه حس نمیکنم از ازدواج ‌ .  مجردی با مادرم کلی کنار هم کیف می کنیم 

ازدواجم حالا اگه کسی باشه در اینده که ادم دلش قرص باشه شاید کنم ولی دیگه کلا علاقه ای به بچه و... ندارم 

کلا حسی به ازدواج ندارم