2777
2789
عنوان

جوش و جای جوش

573 بازدید | 40 پست

سلام قشنگا 

مطمعنم همگی یه روزایی با جوشا درگیری داشتیم که الانم با جای جوش درگیریم 

من تازگیا خیلی جوش میزنم تازه روی گونمم کمی جاشون تیره شده انگار توی پوستم خون مرده 

چجور میتونم ازبین ببرمشون؟ میشه لطف کنین راهنمایی کنین🫂🤍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اسی جان معذرت میخام لطفا راهنماییم کنید مزاج چه تغییری میکنه که اشتها زیادمیشه؟ وچرا باخوردن گرمی جات وادویه صورت جوش میزنه 

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
مشه راجبش کمی توضیح بدی که چیه و از کجا میتونم تهیه کنم و شرایطشو؟ عزیزم شما مصرف کردی تاثیر گذار بو ...

عزیزم ی پماده ک هیچ عارضه ای نداره و خیلی تاثیر گذاره من خیلی تعریفشو دیدم و خودم ازقضا پنج روزه که خریدم تاثیرشم میبینم تو داروخانه تهیه کردم و قیمتش  11 تومان دادم

اسی جان معذرت میخام لطفا راهنماییم کنید مزاج چه تغییری میکنه که اشتها زیادمیشه؟ وچرا باخوردن گرمی جا ...

عزیزم مزاج ادما هر 4 سال تغییر میکنه و مونده به خود ژن افراد، یسری ادما سردمزاج شن اشتهاشون باز میشه و یسری هم برعکس. 

بعضیا حساسیت دارن یه خورده و پوستشون حساسه به ادویه جات زاتن 

ولی من خودم شخصا نه تنها با ادویه جات جوش میزنم بلکه با تخمه هم جوش میزنم 

زود پوستم چرب میشه و جوشای زیر پوستی و کلی جوشای گنده میزنم🥲😂

روتین پوستی!!

من خودم یه تایم طولانی برای چند سال صورتم از جوش دیده نمیشد اونم نه ازین معمولیااا نه

از همه مدل قرمز فعال زیر پوستی سر سیاه و..پیدا میشد

هیچ کاری برای صورتم نمیکردم نهایت بعضی شبا قبل خواب صورتمو با صابون می شستم 

ولی از وقتی روتین پوستیمو انجام میدم پوستم از این رو به اون رو شده خیلی صاف و یکدست شده

اگ پوستت چربه زینک اکساید اصلا مناسب نیس بد تر میکنه اگ ب داروخونه هم بگی پوستم چربه و زینک اکساید ب ...

میدونی پوستم هم چربه هم خشک، گاهن پوسته پوسته میشه و یسری قسمتاش همش چربه