2777
2789
عنوان

نابود ترین فانتزی و خیال پردازی ذهنتون چی بوده؟😁🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 83 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نابود ک نیست ب نظر خودم ولی دوست دارم یا یه خون آشام عاشقم شه یا رییس باند مافیا 😐

تنها نیستی داوش🚶🏻‍♂️✨

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      

ولی ولم کنید من یه زمان با بن تن زندگی عاشقانه ای داشتم🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️

و همچنان منتظرم دراکو یا یه خوناشام عاشقم شه..

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      
تنها نیستی داوش🚶🏻‍♂️✨

ستون😘😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز