2777
2789

خودم بگم که:

۱.امسال میخوام باخودم باشم یعنی چی؟؟؟😅یعنی اینکه اول به خودم به عزت نفس خودم احترام بزارم یه جورایی اولویت زندگیم باشم چند سال اخیر خیلی به خودم سخت گرفتم

۲.حذف آدم های سمی از زندگیم

۳ _ ۲۰ تومن بدهیمو صاف کنم 🤗

۴. دوباره امسالم دخترمو ثبت نام کنم مدرسه غیر انتفاعی امسال ثبت نام کردم راضی از همه چی

۵.شروع دوباره ی خرید طلا  پارسال واسه خرید ماشین صفر طلاهامو که دوسال جمع کرده بودم فروختم امسال میخوام استارت بزنم  و خدا بخواد یه ۱۴۰۵ یه آپارتمان بخرم  البته خودم الان صاحب خونه هستم 😍

شما ها چی بگین🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدفمو مشخص کن 

/ اینقد از این شاخه ب اون شاخه نپرم 

زبانمو تقویت کنم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

حسابی درس بخونم رشته مورد علاقمو قبول شم 

دندونامو ارتودنسی کنم 

کسب و کارمو از مهر راه بندازم( کاراشو کردم) 

باشگاهمو ادامه بدم انداممو عالی کنم 

کلی محصولات مراقبتی پوست و مو بخرم روتین انجام بدم 

نماز شب رو شروع کنم نماز اول وقت رو ادامه بدم 

لیزرمو تموم کنم

شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻

قبولی توی کنکور

نوشتن یه کتاب 

رانندگی یاد بگیرم و کسب  گواهی 😐

دیگه به حرف بقیه اهمیت ندم 

اعتماد بنفس خودمو ببرم بالا

به گذشته فکر نکنم

رژیم بگیرم 

و کلاس کاراته ثبت نام کنم

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

گرفتن دیپلم🥲🙁

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲