2777
2789
** یازده قسمت محرک از بدن زنان که تمایل دارند نوازش شود ** آمیزش برای دفعه اول ** نکات رابطه جنسی زبانی برای خانمها ** چگونه هرچه در رابطه میخواهیم به دست آوریم ؟ ** آموزش رابطه جنسی از عقب ** مردانی که نباید با آنها رابطه برقرار کرد ** آموزش اصول حرفه ای بوسیدن همسر ** آموزش زیباسازی ، فرم دادن و بزرگ کردن سینه ها ** خود ارضایی و عواقب آن ** 14 نکته مهم در رابطه جنسی ** هفت راز برای لذت بردن از رابطه جنسی ** آموزش ماساژ جنسی و تاثیرات فوق العاده آن ** بزرگ کردن آلت جنسی در مردان ** آلت بزرگ برای زن بهتر است یا آلت کوچک ؟ http://hamsareman.net/ زهرا خانوم گفته: سلام ممنونم من کتاب همسر من و خریدم ..حس میکنم از وقتی که کارایی که کتاب گفته رو انجام دادم رابطم با همسرم بهتر شده زهرا خانوم گفته: سلام تا حالا از خانومم خجالت میکشیدم ولی حالا دیگه با هم مطالعه میکنیم وباید بگم عالیه دمتون گرم از این کتابا بزارید چون خیلی آموزنده است. و باید بگم که اگر برای همه شفاف سازی بشه که این کتابها موجب انحراف نمیشه عالیه مرسی. مریمی گفته: سلام…من ازطرف همه خسته نباشیدمیگم بهتون…من هرکارمیکنم کتابوبخرم نمیشه یعنی من بانک سامان حساب ندارم میخواسم ببینم راه دیگه واسه خریداین کتاب نیس؟؟حتما ج منو بدین.منتظرم الناز گفته: من قبلا رابطخ باشوهرم واسم کسل کننده بود ولی بعد ازمطالعه این کتاب۱۸۰درجه تغییر کردم الان ارزش عشق بازی رومیدونم واقعا ممنونم اکبر قاسمی گفته: در عرض ۲ – ۳ دقیقه خریدمو انجام دادم و کتابم دانلود کردم ممنون از سایت خوب و اموزنده شما و پشتیبانی پاسخگوی این سایت که جواب چنتا از سوالامو به سرعت داد میلاد گفته: سلام. من در رساندن همسرم به ارگاسم مشکل دارم. خودم نیز انزال بسیار زودی دارم. آیا تنها کتاب همسر من مشکلم را حل میکند یا باید هر سه کتاب رو تهیه کنم؟ منصوری گفته: سلام مطالب جالبیه همراه با تصاویر هس درکش راحتره بسیار ممنونمم دست مریزاد حمید گفته: دوستای عزیز سلام . جا داره از تمام دوستان عزیزی که برای تهیه ی این مجموعه زحمت کشیدن واقعا تشکر کنم. در ابتدا شک داشتم که آیا این مجموعه خوب هست یا بده.یک وقتی حسابمو هک نکنند خلاصه با هزار دلهره اومدم دانلودش کردم.در نگاه اول گفتم ایناها رو که خودم میدونستم ولی در ادامه نویسنده به حدی مطالب رو خوب شرح داده که دیگه طاقت نیاوردم و گفتم بهتره یک تشکر ویژه از نویسنده و تمام دوستان عزیزشون بکنم که چنین زحمتی کشیدن. خیلی کم پیش میاد که خواسته باشم کامنت بزارم ولی بخدا این مورد رو نتونستم طاقت بیارم و خواستم بهتون بگم دمتون گرم دست همتون رو میبوسم.من ۲۵ سالمه و متاسفانه هنوز موقعیت ازدواج برام پیش نیومده ولی مطمئنم زمانی که ازدواج بکنم میتونم شوهری باشم که خانمم فقط توی رویاها میتونسته تجسمش بکنه.دوستان عزیز تمام وقتتون رو صرف پول در آوردن و کارایی که ارزش کمتری دارن نزارین.داشتن یک شریک رویایی و خانواده از همه چیز مهمتره.کمی از وقتتون رو هم به مطالعه اختصاص بدین تا همسرانتون رو بهتر بشناسین ویک زندگی رومانتیکتر و رویا ییتر داشته باشین. فراموش نکنین بیشتر خیانت هایی که در حال حاضر زوجین به هم میکنند به این دلیل که به خوبی از نظر روحی و فیزیکی همو ارضا نمیکنند. پس اگه میخواین یک فرد رویایی و بی همتا برای شریکتون باشین فقط یکم مطالعه کنین. به امید اون روزی که آمار طلاق و خیانت به صفر برسه .شما رو به خدای مهربون میسپارم. روز و شب همتون خوش . بدرود محمد گفته: کتابه خیلی خوبیه این مطالب واسه ی همه لازمه حتی مجرد ها ممنون بابت توضیحاتتون علی رضا گفته: ا سلام، از نظرات مشخصه کتاب واقعا مفید بوده برای اکثر دوستان، و همین یه امتیاز خوبه برا این کتاب. تو رابطه زناشویی کافیه اونقد به طرفتون اهمیت بدین و رضایتش براتون مهم باشه تا همه امورات خیلی خیلی خوب بره جلو! هدفتون اصلا سکس نباشه خیلی مشکلات براحتی حل میشه. همه جوره راضی خواهید بود، دو طرف. فقط این وسط باید کمرویی رو بذارید کنار، رضایت جنسی اصلا شوخی بردار نیس! اصلا اشکال نداره خواسته ها علایق و نیازهای خودمون رو با طرفمون در میون بذاریم، دوستانه و صادقانه، بی رودرواسی. اعتدال، احترام، توجه همیشه مدنظرتون باشه. اینا تجربه شخصیمه، بدون این کتاب هم رابطه خیلی خیلی خوبی دارم، دانلودش هم نمیکنم، فقط چیزی رو که میخام به خودش میگم اونم با کمال میل قبول میکنه علتش رو هم گفتم، میدونه برا چیزی بیشتر از سکس میخامش، این یعنی احترام به هم… بحث سکس هم اصلا از دین جدا نیس، خود ارضایی که یکی از دوستان اشاره کرده راه حل داره، قطعا هم نماز نیس اراده میخاد با برنامه جایگزین، به سکس با هر کسی عادت نکنیم… ایشالله همه رابطه خوبی داشته باشن، ترجیحا اخلاقی همه موفق باشیم… مهناز علی نژاد گفته: ممنون پروسه خرید کتاب خیلی زود شد از سرعت عمل سایت و همنطور پشتیبانی قوی شما ممنونم این طور که خوندم نشون میده کتاب جالب و موثریه مهناز علی نژاد گفته: دوستان من واقعا کیف کردم از خواندن این کتاب.من همیشه مشکل داشتم سر این موضوع که خیلی اکتیو و فعال بودم و طرفهای مقابل اکثرا سرد مزاج و بی حس که خدا را شکر باورتان نمیشه حتی موقع خواندن کتاب به علت نویسندگی زیبای نویسنده عزیز من با اینکه باورم نمیشد پیشنهاد داشتم . به هر حال خیلی ممنون که این اطلاعات را در اختیار کسانی که مشکل دارند گذاشتید رضا گفته: با سلام و عرض ادب. ممنون بابت کتاب بدون هیچ مشکلی دریافت کردم. خیلی خوبه که میشه به شما اعتماد کرد و راحت و بدون هیچ ترسی این کتاب مفید رو خریداری کرد. دستتون درد نکنه مبینا گفته: کتاب کم نظیره با تشکر بخاطر گردآوری مطالب لازم جوانان سارا حسینی گفته: کتابو گرفتم و به یکی دو بخش که گفته بودین سر زدم و خوندم مطالب جالبی دیدم که هیچوقت بهشون توجه نمیکردم و شاید علت اینکه رابطه خوبی نداشتیم همین بوده با خوندن کامل کتاب میتونم زندگیمو تقویت کنم خیلی خوب هست شایسته گفته: کتاب واقعا واقعا برای زندگی زناشویی و مسائل جنسی بسیار مفیده منم کتاب را از سایت خوب شما خریدم طاها گفته: سلام عرض میکنم ممنون از کتاب خوبتون اصلا فکرشم نمیکردم اینقدر سودمند باشه مخصوصا روش های آمیزش که با تصویر و توضیح بیان شده و همینطور راههای جلوگیری از زود انزالی خیلی بهم کمک کرد
و مکرو و مکر الله والله خیر الماکرین   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی واضح و کامل شفاف سازی کرده. دوستان گلم بهتره برای ضایع نشدن حق نویسنده هزینه دانلودش رو بپردازید که حقی به گردنتون نمونه.
خانم های متاهل و تازه عروس. دوستانی که در شرف ازدواج هستن. چه آقا و چه خانوم. بهترین مجموعه س! آموزش همراه با تصاویر انواع پوزیشن و انواع مقاربت.