خیلی چیزا هست عزیزم.مث روغنای خاص و اینا.من یه کانال دارم داره این محصولاتو.من ۸۰ درصد تضمینش میکنم.میخوای لینکشو بدم بهت اضافه شو اگه دوسداشتی بخر.قیمتاشم مناسبه
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
بی احترامی رو تو داری به خودت میکنی که اینقدر خودتو در حد یه کالایی ک دنبال اینه که مشتریش خوشش بیاد ...
عزیزم ب خودش مربوطه.اون فقط گفت راهی دارید یانه.اگه ندارید دیگه این غرولندا نیاز نیست.دلیلش واقعا ب ما مربوط نیست
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
یا پیغمبر😐 پنجه بوکس بدم بزنی تو سینه استارتر دلت اروم بگیره؟😐
نه ببین دوست من اگه ی روز کامل اینجا مونده باشی میبینی کم کم ده تا تاپیک اینجوری هست که از کم بودن اعتماد ب نفس منشا میگیره فک میکنید پسرا میرن از دوتاشون میرن میپرسن ببخشیدا برا تیرگی بیکینی چیکار کنم؟
این دخترای کم اعتماد ب نفس ازدواج میکنن میرن تو زندگی ب مشکل میخورن
بی احترامی رو تو داری به خودت میکنی که اینقدر خودتو در حد یه کالایی ک دنبال اینه که مشتریش خوشش بیاد ...
عزیزم ما چه بخوایم چه نخوایم نظر شوهر مهمه چون وقتی ازدواج کنی هر چقدرم که بگی مهم نیس وقتی شوهرت بگه چرا فلان جات اینجوری یا چرا اونجوری نیس تو روحیمون تاثیر میذاره و دوست داریم از هر لحاظ مورد پسند باشیم
عزیزم ب خودش مربوطه.اون فقط گفت راهی دارید یانه.اگه ندارید دیگه این غرولندا نیاز نیست.دلیلش واقعا ب ...
منم با خودش بودم نه با شما
اگه ب خودش مربوطه تو سایت عمومی اعلام نکنه
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕