2777
2789

بی نظیره. 

شک نکن و بخر. 

من سال ها قبل از انگلیس خیلییی راضی بودم از دستم افتاد تو توالت دیگه دلم نیومد بردارمش. دیدم یه برند خیلی معروف توی ایرانم اورده لیواس اسمش. خریدمش و به نظرم از اون قبلیه حتی بهترم بود. 

خیلی ام خوب راهنمایی و پشتیبانی میکنن اگه مشکلی داشته باشی.

فقط اگر توی روزای اول یکم سختت بود نگران نشو دستت میاد کم کم. 

بهداشتشم خیلی مهمه که رعایت کنی مثل همه چیزای دیگه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی نظیره.  شک نکن و بخر.  من سال ها قبل از انگلیس خیلییی راضی بودم از دستم افتاد تو توال ...

عزیزم شما متاهل هستین؟

من مجردم و میخواستم خریداری کنم چون خیلی پریودهای دردناکی دارم

بی نظیره.  شک نکن و بخر.  من سال ها قبل از انگلیس خیلییی راضی بودم از دستم افتاد تو توال ...

مرسی عزیزم بابات توضیحات عالیت خودمم از نوار چندشم میشه دیگه واقعا نوار سخته فقط من یبار زایمان طبیعی داشتم سایز چند بگیرم بنظرتون

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
عزیزم شما متاهل هستین؟ من مجردم و میخواستم خریداری کنم چون خیلی پریودهای دردناکی دارم

من متاهلم، شمام اگر هایمن براتون مهمه استفاده نکنید، اگر مهم نیست با خیال راحت بگیر‌

مرسی عزیزم بابات توضیحات عالیت خودمم از نوار چندشم میشه دیگه واقعا نوار سخته فقط من یبار زایمان طبیع ...

از خودشون یا تست سایتشون میتونید کمک بگیرید. ولی فکر کنم اکثرا کسایی که زایمان طبیعی داشتن سایز ۲ براشون راحت تر بوده.

از خودشون یا تست سایتشون میتونید کمک بگیرید. ولی فکر کنم اکثرا کسایی که زایمان طبیعی داشتن سایز ۲ بر ...

ممنون عزیزم ک جواب دادی

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...