2777
2789

بی نظیره. 

شک نکن و بخر. 

من سال ها قبل از انگلیس خیلییی راضی بودم از دستم افتاد تو توالت دیگه دلم نیومد بردارمش. دیدم یه برند خیلی معروف توی ایرانم اورده لیواس اسمش. خریدمش و به نظرم از اون قبلیه حتی بهترم بود. 

خیلی ام خوب راهنمایی و پشتیبانی میکنن اگه مشکلی داشته باشی.

فقط اگر توی روزای اول یکم سختت بود نگران نشو دستت میاد کم کم. 

بهداشتشم خیلی مهمه که رعایت کنی مثل همه چیزای دیگه. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بی نظیره.  شک نکن و بخر.  من سال ها قبل از انگلیس خیلییی راضی بودم از دستم افتاد تو توال ...

عزیزم شما متاهل هستین؟

من مجردم و میخواستم خریداری کنم چون خیلی پریودهای دردناکی دارم

بی نظیره.  شک نکن و بخر.  من سال ها قبل از انگلیس خیلییی راضی بودم از دستم افتاد تو توال ...

مرسی عزیزم بابات توضیحات عالیت خودمم از نوار چندشم میشه دیگه واقعا نوار سخته فقط من یبار زایمان طبیعی داشتم سایز چند بگیرم بنظرتون

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
عزیزم شما متاهل هستین؟ من مجردم و میخواستم خریداری کنم چون خیلی پریودهای دردناکی دارم

من متاهلم، شمام اگر هایمن براتون مهمه استفاده نکنید، اگر مهم نیست با خیال راحت بگیر‌

مرسی عزیزم بابات توضیحات عالیت خودمم از نوار چندشم میشه دیگه واقعا نوار سخته فقط من یبار زایمان طبیع ...

از خودشون یا تست سایتشون میتونید کمک بگیرید. ولی فکر کنم اکثرا کسایی که زایمان طبیعی داشتن سایز ۲ براشون راحت تر بوده.

از خودشون یا تست سایتشون میتونید کمک بگیرید. ولی فکر کنم اکثرا کسایی که زایمان طبیعی داشتن سایز ۲ بر ...

ممنون عزیزم ک جواب دادی

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...