2777
2789
عنوان

ارتودنسی

521 بازدید | 19 پست

من فک پایینم جلوعه 

پس باید فک پایین رو ارتودنسی کنم. 

منتها هزینش یه خرده میگن گرونه 😔😂خب کسی انجام داده هزینش تقریبا چقدر شده؟اونایی که بیمارستان میلاد انجام دادن هزینش چقدر شده؟ 

بگید بوس بوس بهتون 💕💕😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر طاهره حسین زاده نیک

مطبش تو میرداماده کارش محشششششششرههههههههههههههه 

اواخر سال ۹۸ ارتودنسی فک بالا رو ۲۵ میلیون میگرفت الان نمیدونم چقد شده ولی کارش خیلی خیلی خوبه 

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

من پارسال دوفک ۹میلیون دکترم تو خیریه هم مینشست رفتم اونجا خداروشکر عیدبر میدارم ولی الانم خیلی راضیم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

من ۱۶ نوبت ارتودنسی دارم ۲۴ تومن آبادانم 

منم یکمی فک بالام جلوئه فک میکردم فقط یه فک لازمه که گفت نه برای اینکه قرینه بشه و قشنگ دندونا روی هم بشینه باید هر دو فک ارتو بشه

ما آبادانیا   
خییلی خوب دادی  اسم دکتر و ادرسشو میشه بدی؟

اگه خیریه قبولت کنن چون خیلیا تو نوبتن...اسفهان خیابان همدانیان

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خییلی خوب دادی اسم دکتر؟ ادرسش؟ 

دکتر مهدی فهیمی 

مطب ستارخان 

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)