2777
2789
عنوان

میشه کاری کرد ؟؟

88 بازدید | 15 پست

سلام ب همتون ..شما همیشه با فکراتون ب من کمک کردین .. ی روز مادرم با زن داییم باهم حرف میزنن زن داییم حامله بود و فک کنم دو یا سه ماهه بود شکمش ..زن دایی ب مامانم میگم ب حضرت محمد قسم میخوره میگه اگه این بچه تو شکمم پسر باشه باشه خدا و پیغمبر را ب شاهد میگیرم ک ب تو بدمش اگرم دختر باشه واسه خودمه ...مامانم هم میگه باشه ‌..این شرطو زن دایی خودش گذاشت من اون روز بودم پیش مامان و زن دایی...

مامانم ۳ تا دختر داره و پسر نداره دیگه نمی تونست بچه دار بشه ....گذشت زن دایی رفت واسه سونوگرافی بچه ک خودش اومد و ب مادرم گفت بچه پسره مال شماست...مادره دل پاک من هم با خوشحالی قبول کرد ...و خلاصه مامانم واسش لباس و سیسمونی واینا خرید ....گذشت وقتی زن دایی زایمان کرد مادرم همراهش رفته بود...زن داییم و دکترا هر چی سعی کردن داداش کوچولوم شیر زن دایی رو نخورده بود ..مامانم واسش شیر خشک گرفت ...من اون موقه ۱۱ سالم بود ی روز ک اومدم خونه دیدم خونه شلوغه ...وقتی اومدم خونه پر بود از مهمون و صدای خنده و خوشی و اسپند ک دودش حتی راهرو رو هم گرفته بود‌..رفتم تو مامانم بای بچه کوچولو تو بغلش نشسته بود گفتم مامان این کیه گفت داداشته عزیزم ..خب حالا میدونم زیاده و شما ببخشید می خواستم همه چی و بدانید ک راحت بشه هم فکری کرد..ما همگی از وجود داداش کوچولوم تو خونه خیلی خوشحال بودیم...ولی ی مشکلی بود شناسنامه داداشم ب اسم بابام نبود ..و ما نمیدونستیم چیکار کنیم ....خیلی دوس داشتیم شناسنامش ب  اسم بابام بشه  ولی نشد و ماهم کاری از دستمون بر نیومد حالا همون بچه کوچولو ۸ سالش شده و گاهیی از مادرم می پرسه چرا فامیلیم با خواهرام فرق داره ؟؟از ی طرفم داییم حق یارانه داداشمو بهش نمیده و حقشو میخورن ..بابامم دو سالی میشه فوت کرده .😔بنظرتون میشه کاری کرد میشه شناسنامشو عوض کرد.؟؟

چه وضعشه😑😐

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم

مگه قمار بازیه😑

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بیخیال بودن خانوادت باید تا پدرت زنده بود پیگیری میکردین...الانم بایه وکیل مشورت کنین

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
ببخشید من یکم هولم 😂..قمار بازی دقیقا ینی چی ؟منظورت چیه ؟

همون بازیه که هر کی برنده بشه پولای همه رو میبره میگن قمار آخه گفتین شرط بندی کردن بخاطر همین گفتم

همون بازیه که هر کی برنده بشه پولای همه رو میبره میگن قمار آخه گفتین شرط بندی کردن بخاطر همین گفتم

ن اینجوری نیست این شرط قمار نبوده شرط خدا و پیغمبری بوده

@niniyar لطفاً بیا این تایپکمو که توش تگت کردم حذف کن

امضای نو بخونید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت