2777
2789
عنوان

تجاوزبه من☹

679 بازدید | 34 پست

سلام من ۱۷سالمه یادم مامانم پسرداییاموخیلی دوس داشت بخاطرهمین بعضی وقتاپیشمون میموندن یادم۱۰سال داشتم یکی ازپسرداییام بهم چشم داشت اوقتی که بدنیااومدم رومون اسم گذاشتن که مامال همیم من ازش خوشم نمیومد اخه خیلی بهم نزدیک میشد به همین روال میگذشت روزی که بهم تجاوزشدرسیداسمش سجاد اون موقع من۱۰سالم بودسجاد۱۴یادمه روزتولدش بوداومدن پیشمون واون شب این اتفاق افتادالان دوباره بهم پیام میده ازهرجابلاکش کنم بایه خط دیگه پیام میده به مامانم بگم یانه

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته خوبه ک قوی و میدونی تقصیر تو نبوده و نیست

بنظرم بگو البته هم بگی شاید بگ به کسی نگو و ... 

‍    ‍یه جور مُرده پرستین که آدم هَوسِ مُردن میکنه(:        *به امید مرگ خاموش🌱

منم این خاطره رو از پسر عموی نکبتم دارم .. هر وقت میرفتیم خونشون منو دستمالی میکرد .. تففففففف

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)