2777
2789
عنوان

صابون خوب معرفی کنین

2392 بازدید | 46 پست

نگین خوب نیست و پوستو خشک میکنه... من پوستم چربه و هفته ای دو سه بارم استفاده میکنم... مارک خاصی که خوب باشه یا روشن کننده مدنظرتون هست؟

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راسته میگن خاصیت روشن کنندگی داره؟

نمیدونم تعریفشو خیلی و از خیلیا شنیدم خودم ی مدت زدم صورتم روشن شده بود اما صابون نزدم دیگه ژل زدم صابون پوست چروک میکنه ب مرور

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
اره ولی طولانی مدت لایه برداری میکنه پوست نازک میشه من استفاده کردم روشن کنندگیشم برای همون ۱ساعته

پس فایده نداره... مرسی عزیزم

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
چند سال بعد که صورتت به خاطر خشکی و کم آبی چروک های بزرگ یا اگه سنت کمه زودرس در اومد اونوقت میفهمی ...

عزیزم زیاد استفاده نمیکنم.. فوقش هفته ای دو بار اونم بیشتر تو حموم

نمیدونم تعریفشو خیلی و از خیلیا شنیدم خودم ی مدت زدم صورتم روشن شده بود اما صابون نزدم دیگه ژل زدم ص ...

ممنون گلم... زیاد استفادم نمیکنم. پوستمم چربه

ممنون گلم... زیاد استفادم نمیکنم. پوستمم چربه

قربونت برم

ژل استفاده کن صابون داغون میکنه پوستتو هرچقدرم کم استفاده کنی تاثیرشو میذاره

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
قربونت برم ژل استفاده کن صابون داغون میکنه پوستتو هرچقدرم کم استفاده کنی تاثیرشو میذاره

ژل هم دارم عزیزم... بیشتر برای حموم و بدنم مد نظرمه