2777
2789
عنوان

صابون خوب معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 46 پست
قربونت برم ژل استفاده کن صابون داغون میکنه پوستتو هرچقدرم کم استفاده کنی تاثیرشو میذاره

بعضی وقتها شامپو بدن استفاده میکنم بعضی وقتها هم صابون

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط و فقط صابون های سزامول 

عالی ترینه👍

اگه خواستی آدرس یا پیجش رو بهت میدم 

من خودم چندین ساله از صابون زردچوبه اش استفاده میکنم فوق العادس

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
برا شستشو غیر صابون چی خوبه؟

ژل شستشوی صورت که مخصوص پوستت باشه

حتما هم نیاز نیست مارک مطرحی باشه

مثلا شوینده خودم از برند دیپ سنسه و تقریبا با قیمت صابون برابری می‌کنه ولی خشکی نمیاره!

قیمتش بیرون ۴۵ ت ولی از دیجی ۳۳ میخرم

قربونت برم ژل استفاده کن صابون داغون میکنه پوستتو هرچقدرم کم استفاده کنی تاثیرشو میذاره

صابون گیاهی خیلی هم خوبه مثل سزامول که داخلش ۷ نوع روغن مخصوص پوست داره 

از صدتا ژل شست و شو بهتره 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

از اینستا صابون دست ساز راحله بخر عالیه عالی

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

شنیدم گاهی اعتیاد میاره ..بوی صابون روی مغز اثر دارد ..به جا خوندم خخ

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
چند سال بعد که صورتت به خاطر خشکی و کم آبی چروکای بزرگ یا اگه سنت کمه زودرس در اومد اونوقت میفهمی ب ...

صابون اصن خوب نیس خاصیت بازی ک داره اسید سطح پوست و خنثی میکنه ک باعث میشه زودتر اسیب ببینه

صابون اصن خوب نیس خاصیت بازی ک داره اسید سطح پوست و خنثی میکنه ک باعث میشه زودتر اسیب ببینه

درسته اما دستساز گیاهی این ویژگی ندارد .