2777
2789
عنوان

گوش درد

5294 بازدید | 7 پست

بچه ها مدتیه نزدیک همسرم که میشدم بوی بد از یک طرف صورتش میومد و من روم نمیشد بهش بگم میگفتم ناراحت میشه جوری که هروقت بو بهم میخورد باوجود ادکلن و اینا گلاب به روتون اوق میزدم ولی بازم به روی خودم نمیاوردم تااینکه دیگه واقعا خسته شدم

بعد دیگه مجبورشدم بهش گفتم میشه بری صورتتو بشوری ازسرکارمیای بشورش گفت چشم.رفت شست یکمم ناراحت شد که چرا این بو رومیده صورتش چرا من اون بو رومتوجه شدم و خجالت کشید.خلاصه رفت شست و بازم دیدم بو میده انقدر بوش کردم تا فهمیدم بوی خیلی بدی از تو گوشش میاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا ازش پرسیدم میگه گوشم خیلی چرک میده و دردمیکنه بهت نگفتم نگران نشی منم احتمال دادم از عفونت باشه

خب دیگه از همونه حتما بره دکتر خطرناکه منم یه مدت درگیر بودم خیلی بده درد گوش برای من فقط بوی بد نمیداد

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
خب دیگه از همونه حتما بره دکتر خطرناکه منم یه مدت درگیر بودم خیلی بده درد گوش برای من فقط بوی بد نمی ...

اره باید به زورببرمش خودش میگه الان یکساله دردداشتم به تونمیگفتم انقدرشدیده از دکتر وقرص ودارو هم متنفره