2777
2789
عنوان

ران کردن نامزد

155 بازدید | 12 پست

دوستان منو پارتنرم(خانواده ها میدوننن ولی رسمی نیس) باهم آنلاین شاپ زدیم سرمایه از اونه ومن فقط کمکش میکنم تو کارای پیج از اول هرجا میرفتیم نوبتی حساب میکردیم  چون اون موقع درآمد نداشت 

هیچ وقت تاحالا بجز دوتا مناسبت برام گل نکرفته و تومدت۷ماه یبارکادو برام گرفته اونم تولدم منم خب چون درآمد نداشت سخت نگرفتم اما الان از آنلاین شاپ درامد داره بااینکه نوددرصد مارای پیجو من میکنم اما هزارتومنم نخاستم ازش حتی هررررچیزی خودم برداشتم سرررریع پولشو دادم تواین مدت حتی ی شارژم ازش نخاستم  

الان فک میکنم کاربدی کردم چون بدعادت شده هربار بیرون میریم بدون کافه با ی شیرماکائو که اون خودم پولشو میدم سروتهش هم میاد به دلم مونده برم بیرون روم بشه یه چیز گرون بخام 

خیلییییییی دوس دارم بدون اینه بگم برام ی شاخه گل بگیره اما حیف😞 

بنظرم گندددددد زدم خودم راهی هست درست شه از الان به بعد؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم این نیست که شما تو این رابطه چقدر اشتباه کردید. مهم اینه که نامزد شما کاملا فرصت داشته و خود واقعیش رو به شما نشون داده. ازت کار میکشه و پول نمیده! ببخشید ولی اینکار اگه اسم بدتری روش نذارم سواستفاده اس. در مورد خرج نکردنش هم که مشخصه خسیسه. و اینو بدون ادم خسیس چه برای خودش خرج نکنه، چه برای فرد یا افراد دیگه ای تو ذهنش برای خودش یا دیگری ارزشی قائل نیست. و اینکه یکی از نشونه های دوست نداشتن و خیانت خرج نکردنه. به نظرم هم برای خودت و هم برای زحمتی که می کشی ارزش قائل شو. و این ادم رو کنار بذار. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
مهم این نیست که شما تو این رابطه چقدر اشتباه کردید. مهم اینه که نامزد شما کاملا فرصت داشته و خود واق ...

خب همو خیلیییی دوس داریم به پدر ومادرشم گفته میخان بیان خاستگاری سنشم کمههههههه😣😣 و اینکه من خریت کردم هربار میگه پول نده چیزی میخای میدم چون بار اول خودش یجورایی بحث پول وسط کشید   بیرون یبار اصرار میکنم نده میگه باشه و تو کمک کردنم خودم خاستم کمکش کنم اما اینکه گل کادو نمیگیره یاخرج نمیکنه خیلی بدههههههه چی کنم درست شه😭😭😭

خب همو خیلیییی دوس داریم به پدر ومادرشم گفته میخان بیان خاستگاری سنشم کمههههههه😣😣 و اینکه من خریت ...

عزیزم همه چیز که دوست داشتن نیست. تنها راه درست این موضوع و خوشبختی شما در اینده مراجعه به روانشناس. که اون راه درست رو جلو پاتون بذاره. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
الان چی کنم درست شه؟؟؟

گلم برو پیش روانشناس