2777
2789
عزیزم من از مهر دارم میخونم ولی حس میکنم چندان پیشرفتی نداشتم  از فلسفه و منطق ک دیگه هیچیییی& ...

نه خوب کاری میکنی 

اگه پیشرفتی نداشتی دلیلش اینه که تستا رو تحلیل نمیکنی 

باید هررر تستی که میزنی بررسی کنی اونو چرا غلطه یا چرا درسته

ازمون حتما بده، اگرم ثبت نام نکردی خودت زمان دار کار کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالااااا شما از کی شروع به خوندن کردی تا الان چند درصد خوندید ؟

من مثلا از بهمن.ولی تا الان مفید شاید ۳هفته خوندم. امروز دوباره خواستم شروع کنم.ولی خیلی انگیزم‌کم شده درکل ۲۰درصد😕

شماچی؟

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
من مثلا از بهمن.ولی تا الان مفید شاید ۳هفته خوندم. امروز دوباره خواستم شروع کنم.ولی خیلی انگیزم‌کم ش ...

منم شاید همون ۲۰/۳۰درصد ولی الان که دارم فکر میکنم خیلی خیلی بهتون غبطه میخورم که اینقدر ادم با ارده و قوی هستی که با وجود ۲تا بچه و همسر و کارای خونه و....... هزار جور کار دییگه داری درس میخونی و منی که تو خونه هیچ کاری ندارم و نمیکنم اینقدرر تنبل و بی اراده ام ک اصلا نمیخونم واقعا از ته قلبم امیدوارم قبول شی چون واقعا حقته

به نظرم بهترم میاری منم پارسال منطقه ۲.دوماه خوندم ۸هزار اوردم ولی اونی که میخواستم نشد.امسال دوباره ...

مگ دوس دارین چی قبول بشین

؟ 

اگر از زندگیت نا امیدی حتما تاپیک های منو بخون تا بدونی حال من از شما بدتره🙂دختری 15ساله با این همه فشار زندگی که حتی هیچ کس رو هم نداره بهش کمک کنه🙏😄محتاج هر چیزی که بگین هستم🙂
منم شاید همون ۲۰/۳۰درصد ولی الان که دارم فکر میکنم خیلی خیلی بهتون غبطه میخورم که اینقدر ادم با ارده ...

نظرلطفته عزیزم.منم برات ارزوی موفقیت دارم

ولی منم خیلی تنبلی میکنم انقدر وقتو‌از دست دادم که رسید به ۳ماه. بیا همه تلاشمونو بکنیم که دیگه پشت کنکور نمونیم ۳ماه کمه ولی هنوز وقت هس

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
فرهنگیان😍😄

ینی فرهنگیان 8هزار قبول نمیشه؟ 

مگه منطقه چند هستین؟ 

اگر از زندگیت نا امیدی حتما تاپیک های منو بخون تا بدونی حال من از شما بدتره🙂دختری 15ساله با این همه فشار زندگی که حتی هیچ کس رو هم نداره بهش کمک کنه🙏😄محتاج هر چیزی که بگین هستم🙂