ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من مثلا از بهمن.ولی تا الان مفید شاید ۳هفته خوندم. امروز دوباره خواستم شروع کنم.ولی خیلی انگیزمکم ش ...
منم شاید همون ۲۰/۳۰درصد ولی الان که دارم فکر میکنم خیلی خیلی بهتون غبطه میخورم که اینقدر ادم با ارده و قوی هستی که با وجود ۲تا بچه و همسر و کارای خونه و....... هزار جور کار دییگه داری درس میخونی و منی که تو خونه هیچ کاری ندارم و نمیکنم اینقدرر تنبل و بی اراده ام ک اصلا نمیخونم واقعا از ته قلبم امیدوارم قبول شی چون واقعا حقته
به نظرم بهترم میاری منم پارسال منطقه ۲.دوماه خوندم ۸هزار اوردم ولی اونی که میخواستم نشد.امسال دوباره ...
مگ دوس دارین چی قبول بشین
؟
اگر از زندگیت نا امیدی حتما تاپیک های منو بخون تا بدونی حال من از شما بدتره🙂دختری 15ساله با این همه فشار زندگی که حتی هیچ کس رو هم نداره بهش کمک کنه🙏😄محتاج هر چیزی که بگین هستم🙂
اگر از زندگیت نا امیدی حتما تاپیک های منو بخون تا بدونی حال من از شما بدتره🙂دختری 15ساله با این همه فشار زندگی که حتی هیچ کس رو هم نداره بهش کمک کنه🙏😄محتاج هر چیزی که بگین هستم🙂