2777
2789
ای باباااا 🥺🤧♥️خدا رحمتشون کنه عزیزم به چه علت فوت کردن 

کنار خیابون وایساده بود بابام بره بیرون ساعت ۱۱ صبح بعد کامیون خلاف اومد از پشت از روی بابام رد شد😔😔😔

بیچاره بابام ۳۹ سالش بود

آره مهم ترین بخش خوندن کنکور همین سه ماه اخره، خیلی مهمه ، ساعت مطالعتون رو بالا ببرین، گوشی رو حذف ...

ببین من پارسال رتبم تو منطقه دو شد ۲۱هزار تقریبا کمم خوندم درس تستم خیلیی کم زدم خیلی بظرت این سه ماه رو هرروز بالای ۸ساعت بخونم میشه رتبه زیر ۵/۶هزار بیارم 

رشتم انسانیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنار خیابون وایساده بود بابام بره بیرون ساعت ۱۱ صبح بعد کامیون خلاف اومد از پشت از روی بابام رد شد😔 ...

ای واعی بمیرم برات 🥺😢🤧🤧🤧خیلی خیلی ناراحت شدم بخدا ایشالا که روحش در ارامش باشه و خدا به قلب تو ام ارامش بده

آره مهم ترین بخش خوندن کنکور همین سه ماه اخره، خیلی مهمه ، ساعت مطالعتون رو بالا ببرین، گوشی رو حذف ...

صبح ساعت ۶ بیدار شم تا ۱۲ بخونم 

بعد تا ۲ استراحت باشم و از ۲ به بعد تا ۶ بخونم 

۶ تا ۸:۳۰ استراحت 

از ۹تا ۱۱بخونم چطوره؟

ببین من پارسال رتبم تو منطقه دو شد ۲۱هزار تقریبا کمم خوندم درس تستم خیلیی کم زدم خیلی بظرت این سه ما ...

بله صد در صد میشه 

ببین رشته انسانی تحلیلی و حفظیه ، شما تست زیاد کار کن به اضافه ی خوندن کتاب ، که همین ساعت مطالعه بالایی میخواد 

مثل تجربی نیست که قرار باشه شیمی یاد بگیری و ماه ها زمان لازم باشه 

شما برنامه ریزی کن تا دو ماه درسات رو بخون 

بعد ماه اخر ازمون سه روز یکبار کنکور سالای گذشته رو بده و سوالات رو تحلیل کن ، نقاط ضعفت و بنویس دو روز واسشون تست بزن، بعد ازمون بعدی....

صبح ساعت ۶ بیدار شم تا ۱۲ بخونم  بعد تا ۲ استراحت باشم و از ۲ به بعد تا ۶ بخونم  ۶ تا ۸: ...

عالیه فقط بازه ی درس خوندنت اگه زیاد باشه بازدهیت کم میشه ، 

مثلا تا ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه اوکیه ، بعدش یه ربع استراحت و دوباره شروع کن 

تایم استراحت موبایل استفاده نکن 

برو تو حیاط یا دراز بکش چشماتو بذار رو هم، خوراکی بخور 

بله صد در صد میشه  ببین رشته انسانی تحلیلی و حفظیه ، شما تست زیاد کار کن به اضافه ی خوندن کتاب ...

اگه بدونییی چقدر استرس دارم اینقدر دارم که موهام داره میریزه و پوست صورتم داره شبیه پیرزن ها میشه 

ی کم امید گرفتم واقعا مرسی 

ببین من پارسال رتبم تو منطقه دو شد ۲۱هزار تقریبا کمم خوندم درس تستم خیلیی کم زدم خیلی بظرت این سه ما ...

به نظرم بهترم میاری منم پارسال منطقه ۲.دوماه خوندم ۸هزار اوردم ولی اونی که میخواستم نشد.امسال دوباره میخونم تقریبا تازه شروع کردم

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
بله صد در صد میشه  ببین رشته انسانی تحلیلی و حفظیه ، شما تست زیاد کار کن به اضافه ی خوندن کتاب ...

عزیزم من از مهر دارم میخونم ولی حس میکنم چندان پیشرفتی نداشتم 

از فلسفه و منطق ک دیگه هیچیییی 

از منبع مشاوران و خیلی سبز تموم کردم تستارو از دیروز دارم مهروماه میخونم بنظرت کار اشتباهیه ک از یه منبع دیگه تستارو کار کنم؟یا ن

اگه بدونییی چقدر استرس دارم اینقدر دارم که موهام داره میریزه و پوست صورتم داره شبیه پیرزن ها میشه&nb ...

نه بابا ، سه ماه سختی بکش اگه قبول نشدی بیا بزن تو دهن من😂 حیفه واقعا پشت کنکور موندن سخته. هنوز فروردینه خیلی وقت دارینااا 

اگه بدونییی چقدر استرس دارم اینقدر دارم که موهام داره میریزه و پوست صورتم داره شبیه پیرزن ها میشه&nb ...

منم از استرس دارم جون میدم 

انسانیی شما؟

فنون و ادبیاتت تا کجا پیش بردی

به نظرم بهترم میاری منم پارسال منطقه ۲.دوماه خوندم ۸هزار اوردم ولی اونی که میخواستم نشد.امسال دوباره ...

تاپیکاتو خوندم شرایطط یکم شبیه منه منم سال سومه کنکور میدم قمی ام هستم هدفمم فرهنگیان خخخ خدا کنه امسال دوتامون قبول شیم