2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی روستا 

من داخل اتاق وسطی بودم ، اتاق سوم رو به روم بود 

درش هم کامل باز

همه بچه ها و دختر عمو هام از اون اتاق میترسیدن 

انقدر که پشت سر هم میرفتم که اگه اتفاقی افتاد به هم کمک کنیم 

لباسام و عوض کردم 

وقتی ب در نگاه کردم ،،، دیدم دو تا چشم نارنجی وسط اون تاریکی دارن نگام میکنن

قد متوسطی هم داشت 

دیگران میگن گربه بوده 

ولی داخل اون اتاق هیچ در باز و دریچه ای وجود نداشت....!

نکنه دیگران هم این و دیده باشن.....؟!

اگه غلط املایی داشتم عذر میخوام ،،، چون سریع نوشتم 

و برای چک کردن متنش زیاده 

من دیدم وقتی که بچه بودم شکل فیزیکیش مثل ما ادم ها کمی قد کوتاه بود و از هر سیاهی سیاه تر بود بطوریکه نور حتی سطح پوستش نشون نمیداد مثل سیاه چاله سیاه بود و روی لبه پنجره روی هوا راه میرفت

من دیدم وقتی که بچه بودم شکل فیزیکیش مثل ما ادم ها کمی قد کوتاه بود و از هر سیاهی سیاه تر بود بطوریک ...

دقیقا منم همچین چیزیو دیدم 

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

هم دیدم .هم صداش رو شنیدم.درست کنار گوشم تو خونمون صدای جیغ از ته گلو ونعره مانند یه زن به مدت سی ثانیه شاید.و یه بارهم یه سایه کاملا سیاه که وقتی دید دیدمش وحشت کرد و منم جیغ کشیدم و بیهوش شدم