2777
2789

وااااای بچه سریال سلطنت یا همون Reign عالی بوددد😭😭 بر اساس واقعیت بود کل فیلمش بچه ها فقط یچیزی رو آخرش نشون ندادن تو فیلم ، انگار میگن زمانی که مری و لرد باثول رو میگیرن به جرم قتل لرد دارنلی ، بعد از یک هفته آزادشون میکنن و همچی اوکی میشه و سلطنت مری اوکیه تا اینکه مری بعد از یکماه از آزادیش میره با لرد باثول که متهم به قتل لرد دارنلی بوده ازدواج میکنه با اینکه میدونسته مردم اونو مقصر مرگ دارنلی میدونن و این باعث خشم و شورش مردم و خراب شدن همچی میشه و مری رو زندانی میکنن ، مری هم که میبینه چاره ای نداره و همچی بهم ریخته فرار میکنه و به انگلیس میره پیش ملکه الیزابت اما اون مری‌ رو ۱۸ سال زندایی میکنه و بعدم دستور اعدامش رو‌ میده و در آخر حتی نذاشت مری‌ پسرشو ببینه. اینجاشو نشون ندادن که مری با لرد باثول ازدواج میکنه و این تصمیم احمقانش باعث تمام بدبختی هاش میشه خدایا خیلی براش ناراحت شدم مری حقش نبود اعدام بشه تازه همش هم بر اساس واقعیت بوده 😭❤️

بچه هاااا ی سریال خیلیی قشنگ بهم معرفی کنید که مثل این سریال ارزش دیدن داشته باشه 😻

سریال The witcher قشنگه ؟؟؟ کسی دیدتش ؟؟ 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پرنسس اسپانیایی هم بد نبود، ولی دختره مثل مری باهوش و زیرک نیس تو این سریال

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
پرنسس اسپانیایی هم بد نبود، ولی دختره مثل مری باهوش و زیرک نیس تو این سریال

مری خیلیییی باهوش بود و فوق العاده احساساتی اما بلاخره این احساساتی بودنش همچیو خراب کرد 

مری خیلیییی باهوش بود و فوق العاده احساساتی اما بلاخره این احساساتی بودنش همچیو خراب کرد 

آره میگم که مری باهوش بود، تو پرنسس اسپانیایی دختره خیلی کارا میتونه انجام بده مثل مری ولی هیچی 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
آره میگم که مری باهوش بود، تو پرنسس اسپانیایی دختره خیلی کارا میتونه انجام بده مثل مری ولی هیچی  ...

پرنسس اسپانیایی در کل قشنگه ؟؟ براساس واقعیت درست شده ؟

پرنسس اسپانیایی در کل قشنگه ؟؟ براساس واقعیت درست شده ؟

دیدنش خالی از لطف نیس 

بله گویا 

فک کنم ببینمش خیلی ازش تعریف میکنن 😻

شما تاتهشو دیدی؟،من سوال دارم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز