2789
عنوان

مادر شوهر

231 بازدید | 14 پست

خیلی کفریم ازش هر جا میریم با ما میاد مسافرت و خرید و هر جا با ذخترش هیجا نمیره با ما میاد امروز خرف سیزده به در بوذ من کل عید با ابنا مسافرتم دوست دارم روز سیزده با خانواده خودم باشم خانواده من هم مادر شوهرم راحت نیستن جون اخلاق خاص خودشو داره حالا کلید کرده به ما شما هر جا برید منم میام علنی بهش کفتم حالا ذخترت هر جا بره ختما میبرتت کفت اون با خانواده شوهره روم نمیشه گفتم خب حتما به زور میبرتت میکه نه من هرجا شما بریذ نیام جه با دوستاتون باشید چه یا خانواده ات منم میام اعصابمو خورد کرده هر جا میریم به ما چسبیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا ملاحضه نمیکنه دیگه شوهرشو دراورده  با این تعریفا

خیلییی اعصابمو خورد کرده علنی با زبون بی زبونی گفتم با ما نیاد گفتم ساید با دوستامون باشیم تو جمع ما راحت نباشی میگه نه من که دوستاتو دیدم راحتتم برید میام 😐خیلی اعصابمو خورد کرده حالا ما که با خانوادمیم من چون مامانم تینا باهاش راحت نیستن خواستم با دخترش بره میکه نه خبلی اعصابمو خورد کرده

خیلییی اعصابمو خورد کرده علنی با زبون بی زبونی گفتم با ما نیاد گفتم ساید با دوستامون باشیم تو جمع ما ...

بگو ما جای نمیریم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
شوهرت چطوریه ازون پسر هاست که هرچی مامان بگه همونه😏واسه من که اونجوریه 

اره بابا هر جا میریم مامانسو میاره خب شایذ ما راحت نباشیم اون مادرش براش عزیزه منم مامانم تنهاس ولی خودشو اویزون هیچ کدوم از بچه هاش نمیکنه

گفتم میگه رفتید منم باید بیرید خب بریم هم پسرش بهش میگه الانم سوهرم نیست من راحت حرفامو زدم پیش اونک ...

گناه داره خب این بار ببریدش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

وای چ شرایط سختی دارید. با رو شوهرت کار کنی به نظرم که اون به مادرش بگه . البته اگه مثل شوهر من باشه که میگه بی احترامی و هیچی نمیگه😑

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
سخته دیگه اینجوری هم نمیشه که 

همین خیلی هم بده الان خانواده من چون میدونن شوهذم مادرشو باهامون مسافرت میاره برنامه اصلا نمیچینن عید هم نرفتبم جایی با خانواده سوهر اومدم علنی میگم من مادرم تنهاس هیجا باهامون نمیاد راحت باشیم خانوادگی باز مبکه اشتباه مبکته بابد بیاد عبن من دیگه چی بگم..

وای چ شرایط سختی دارید. با رو شوهرت کار کنی به نظرم که اون به مادرش بگه . البته اگه مثل شوهر من باشه ...

شوهرم خیلی بچه ننس همه جا مادرشو راه میندازه میاره الان علنی کفتم غیر مستقیم به خود مادرس بگم که انکار نه انگار میکه من تنهام هر جا شما برید منم باید ببرید دیگه چی بگم...

ببین ببرید با خودتون خودش خجالت بکشه ترک کنه کارشو با خانواده خودت ببرش 

از اول که عروسشون شدم با خلنوادم هر جا رفتم اومده خجالت هم اصلا نمیکشه خیلیم راحته حانواده من فقط ناراحتن و با وجودش معذب میشن خودش خیلی زاحته همیناش حرصمو در میاره با ذخترش جایی نمیره که راحت باشن با ما همه جا مباد واصلا به فکر این نیست شاید ما راحت نباشیم