2777
2789

میدونم چند بار تاپیک زدم ولی از اول براتون میگم

من همسرم ۶ سال فوت شدن ویه بچه ۶ ساله دارم و حقوق همسرم هست و خونه هم دارم و تو این ۶ سال تونستم ماشینم بخرم

۳ سال پیش یه آقایی هی زنگ و تلفن میزد آشنا بود و من رو نمیدادم وآخرش به زبون اومد که باهم آشنا شیم برا ازدواج

منم زیر نظر خانوادم از تابستون پارسال قبول کردم در حد تلفن و پیام باهم آشنا شیم

بعد سه ماه فهمیدم که بهم دروغ گفته وداره زنشو طلاق میده منم ناراحت شدم و رابطه رو کات کردم

هستین بگم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد با التماس دوباره خواست باهم ادامه بدیم کمن فرصت دادم زنش طلاق داده بود

یه بارم با اطلاع خانودم رفتبم بیرون دیدم که خیلی خسیسه چند بارم ازم پول گرفت ودباره به زور ازش پس گرفتم

از کاراش دروغ هاش خسته شده بودم عید یه فرصت آخر دادم بهش دیدم داره بی محلی میکنه و دختر وزن فالو میکنه علتش رو پرسیدم پرخاش کرد و شروع کرد بلاک کردن این بار چندمش بود که شمارمو بلاک میکرد منم صبحش رفتم شمارمو عوض کردم ولی دیروز پیج قبلیم رو تواینستا باز کردم

دیدم پیامگذاشته من عصبی بودم اونروز باهات اینجوری حرف زدم  تو نخواستی به هم برسیم خدافظ  به نظرتون مشکل از من بوده؟؟؟

من تاپیک قبلتونو خوندم فکر نمیکنم رابطه با این آدم روزای خوبی براتون بیاره

یه جوری حرف میزنه که انگار آدم بده یا دروغگو من بودم الان تو اینستا پیام گذاشته خودت نخواستی مال هم بشیم

یه جوری حرف میزنه که انگار آدم بده یا دروغگو من بودم الان تو اینستا پیام گذاشته خودت نخواستی مال هم ...

شاید من زیادی بدبینم ولی حس میکنم بیشتر بخاطر اینکه حقوق بگیرین اومده جلو اصن

یه جوری حرف میزنه که انگار آدم بده یا دروغگو من بودم الان تو اینستا پیام گذاشته خودت نخواستی مال هم ...

یا دست پیش میگیره که پس نیفته

یا واقعا آدم بی شخصیتیه 

وضع مالی خودش چطوره؟

یا دست پیش میگیره که پس نیفته یا واقعا آدم بی شخصیتیه  وضع مالی خودش چطوره؟

خودش میگه یه زمین دارم وکار ثابت هم نداره میگه زن بگیرم میرم سر کار  بیشتر رفیق بازه سیگار و مشروب

خودش میگه یه زمین دارم وکار ثابت هم نداره میگه زن بگیرم میرم سر کار  بیشتر رفیق بازه سیگار و مش ...

واییییی دختر دلتو به چیه این خوش کردی 

تمومش کن واسه همیشه این آدم بجز دردسر و حال بد چی داره برات

واییییی دختر دلتو به چیه این خوش کردی  تمومش کن واسه همیشه این آدم بجز دردسر و حال بد چی داره ...

یه جوری تو این مدت وابسته کرده بود منو به خودش ولی واقعا اخلاق نداش  چند روز پیش بلاکم کرد الان پرو پرو برگشته میگه عصبی بودم اون کار کردم به من میگه برو بابا نمیخوامت الان میگه تو نخواستی باهم باشیم 

احساس میکنم روانیه

خودش عرضه نداره کارو زندگی جور کنه از تو هم پول میگیره با منت پس میده؟؟؟؟؟😐 عجب بابا عجب

اره عز وجز کرد پول خواست منم دادم ولی وقتی ازش گرفتم اخم کرد و چند روز طولش داد پس بده  

سر یه کار بند نمیشه به یه ماه نمیکشه میاد بیرون

ولی تا ۳ شب آنلاین تو گوشیه یا با دوستاش استوری مشروب خوری میزاره