2777
2789
انسانی چ کتاباییش باماریاضی هافرق داره؟تو رتبت چنداومد معدل هم تاثیرداره توفرهنگیان؟

فقط عمومیا فک کنم شبیه هم باشن...رتبع من سه هزارشد بستگی ب منطقتون داره اگ سهمیه هم داری ک چ بهتر...ارع معدل تأثیرداره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فلسفه و منطق و..اینادرسای سختی ان؟

بنظر من نع خیلی شیرینن...منطق یع جورایی ساختار ریاضی دارع میشع گف ریاضی انسانی هاس😅ولی تو رتبه خیلی تأثیردارن..نع برا کسی ک تلاش کنه بخونه راحت میشه

سلام عزیزم وقت بخیر

من امسال کنکور دارم و میخام بیام دبیری زبان برا دانشگاه فرهنگیان

استان یزد زندگی میکنم

و این دو سال اخیر ک دفترچه هارا دیدم متوجه ‌شدم یزد خودش دبیری زبان برنمیداره و میفرسته شهر دیگ

درسته؟؟ الان شما دبير زبان تو دانشگاه  فرهنگیان یزد ندارین؟؟

سلام شما از سال چندم برای هدفتون جدی خوندید ؟!  

راست میگن که فرهنگی ها از ۷ تا ۸ شب کلاس هستند و از محیط دانشگاه هم بیرون نمیتونن برن ؟!

اگه میشه رتبه تو منطقه که کسب کردید رو بگید با درصد های دروس تخصصی ضریب بالا