2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری قبول شدی میشه توضیح بدی  از سال چندم شروع کردی به خوندن ؟

من از دوران دبیرستان کنار کتابای درسی برا کنکورم میخوندم تست میزدم این شد همون سال اولو قبول شدم

من از دوران دبیرستان کنار کتابای درسی برا کنکورم میخوندم تست میزدم این شد همون سال اولو قبول شدم

من دهم تجربی ام میخوام برم انسانی ولی دیگه امیدی ندارم به خودم که قبول شم 😭بائو کلی برای تغییر رشته بخونم 😭دبیرستان نمونه دولتیم 

میگن خیلی سخته 

ب تجربی علاقه نداری؟چرا تغییر رشته

خیلی درساش سختیه داخل ریاضی فیزیک مخصوصا مشکل دارم عمومیام عالین حفظیاتمم خوبن 

بعدش اصلا دوست ندارم بیمارستان کار کنم پرستاری مامایی اینا چون با روحیاتم اصلا نمیخورن

انسانی عزیز

تقریبا رتبت باید چن بیاد ک فرهنگیان قبول بشی؟من دیپلمم ریاضیه ولی ب انسانی علاقه دارم ازاول خلاصه الان دارم طلاق میگیرمو کلی بدبختی تصمیم‌گرفتم ک کنکور انسانی بدم حفظیاتم خیلی خوبه ب نظرت قبول میشم

خیلی درساش سختیه داخل ریاضی فیزیک مخصوصا مشکل دارم عمومیام عالین حفظیاتمم خوبن  بعدش اصلا دوست ...

ببین خودت ب چی علاقه داری عزیزم هررشته ای مسما سختای خودشو داره

تقریبا رتبت باید چن بیاد ک فرهنگیان قبول بشی؟من دیپلمم ریاضیه ولی ب انسانی علاقه دارم ازاول خلاصه ال ...

رتبه رو نمیدونم تو هرمنطقه فرق میکنه امااگ ریاضیاتت خوبع میتونی درصد بالایی بزنی اره چرا ک نع...حفظیاتتم ک میگی خوبه

رتبه رو نمیدونم تو هرمنطقه فرق میکنه امااگ ریاضیاتت خوبع میتونی درصد بالایی بزنی اره چرا ک نع...حفظی ...

انسانی چ کتاباییش باماریاضی هافرق داره؟تو رتبت چنداومد معدل هم تاثیرداره توفرهنگیان؟