2777
2789
عنوان

کیا کات کردن؟

401 بازدید | 25 پست

بیاین اعلام حضور کنید و بگید چ جوری بهش گفتین ک دیگه نمیخواینش

۷ساله یه حاجتو از خدا میخوام میشه واسه رسیدن بهش یه صلوات بفرستید من باور دارم دعای شما واسم معجزه میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 

من نگفتم اون گفت

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

من

یدفعه ای  شد یعنی قهر بودیم یجورایی زنگ زدم برا اشتینمیدونم چرا برگشت بهش گفتم میای برای ‌کات اونم یادم نیس چی گفت بعدشم بابای کردیمو الان دارم دققق میکنم 

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
من گفتم دیگه حسی بهت نیست مقصرم خودش بود بعد یه جوری مظلوم بازی دراورد همه تقصیرا افتاد گردن من

اره منم صدبار بلاکم کرده و رفته بعد برگشته میگه چرا نازمو نمیکشی چرا تو بدترین شب زندگیم بهم نمیگی نرو و بمون!

عوقم میشینه ازش

۷ساله یه حاجتو از خدا میخوام میشه واسه رسیدن بهش یه صلوات بفرستید من باور دارم دعای شما واسم معجزه میکنه
بهش بگو فکر کردی با خودت دیدی ظاهر برات مهمه تموش کن رابطه رو 

وااااااایییییی عاااااالییییییییییی  

چی بهش گفتی

میدونه چقدر میخامش ودوستش دارم بهمین خاطر ازاین حرفا نزدم.رفتاراش ازارم میداد میدونم گرفتاری داره ولی خب روزی چنددقیقم برامن وقت میزاشت کافی بود منم گفتم من نمیتونم این رفتارارو تحمل کنم وخدافظی کردم اصلا جوابمو نداد ولی استوریمو دید.شاید باورت نشه چندروز پیش کلی ازم تشکرکرد برا اینکه باهاشم 

نمیدونم چی میشه

حاااال کن، برو بهش بگو حالا   البت پسرم من :)

داداشی میگی که وقتی یه پسر به رلش برا بودنش تشکر میکنه ودختر چندروزبعدبارلش تموم میکنه وباوجوداینکه عاشقشه فقط بخاطر اینکه پسر کم توجه میکنه تموم میکنه رابطه رو ولی پسر کوچیکترین جوابی نمیده موقع خداحافظی ولی استوری رلشو میبینه یعنی چی؟

چندماه پیشم سه ماه باهم قهربودیم درحالیکه من مقصربودم ولی به یه مناسبت خودش اومد اشتی وگفت لحظه شماری میکردم یه مناسبت بشه وپیام بدم بهت

بنظرت اون پسر علاقه ای بمن داره؟چون هم جنسشونی اخلاق اونارو بهترمیفهمی

اینم بگم بچه نیستیم من 27سالمه عشقمم 33