2777
2789
عنوان

کیا کات کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 25 پست
داداشی میگی که وقتی یه پسر به رلش برا بودنش تشکر میکنه ودختر چندروزبعدبارلش تموم میکنه وباوجوداینکه ...

سخت شد داستان. 

چند ماه پیش رو با الانتون مقایسه نکن چون از هیجان رابطه کاسته شده. 

کم توجهیش مثلن چقدر و چجور ؟ 

ممکنه با کسی دیگه آشنا شده 

یا کلن مدلش اینطوریه

یا که به بودن باهات و دوست داشتنت شک کرده، 

جواب ندادنش وقت کات و دیدن استوریت یا از روی دلتنگیه یا بی محلی!  واقعن سخته چیزی گفتن چون از رابطتون خبر ندارم، سن پسره نزدیک منه 

سخت شد داستان.  چند ماه پیش رو با الانتون مقایسه نکن چون از هیجان رابطه کاسته شده.  کم ت ...

یساله باهم رابطه داریم.کم توجهیش مثلا کم زنگ میزنه یا پیام میده.نه باکسی اشنا نشده چون اهل اینجور چیزا نیست یکم‌گرفتاری داره وسرکار.به بودن ودوست داشتنمم شک نداره چون بهش ثابت کردم چقدر دوسش دارم مثلا تویسری شرایط سخت که به مشکل مالی خورده بود تنهاش نذاشتم وکنارش بودم همیشم میگفت برات جبران میکنمو واینجورحرفا

گیج شدم بخدا اصلا نمیفهمم معنی کاراشو

اینم بگم که اصلااا دعواوجروبحث نداشتیم هرچیم که بوده باحرف حلش کردیم ونزاشتیم کوچیکترین مشکلی تو رابطمون پیش بیاد حتی بخدا اخرین بارم ازاینکه باهاش بودم ازم تشکر کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یساله باهم رابطه داریم.کم توجهیش مثلا کم زنگ میزنه یا پیام میده.نه باکسی اشنا نشده چون اهل اینجور چی ...

ببین کم زنگ زدن و اینا بعضن اخلاق پسراست، خودمم اینطورم، کم زنگ میزنم خیلیییی کم، ولی خب با کسی بودم پیام میدم خبر میگیرم ازش دیگه تهش. 

ببین گفتی جایی ۳ماه قهر بودین، به نظرم سرد شده ازت، نمیشه سه ماه بی خبر باشن دو طرف از هم بعدش حرف از دوست داشتن زد، شخصن پیش نیومده برام. یه هفته بی خبری یعنی رابطه تمومه به شکل گذشته‌ش. 

اما در کل با توجه به اینچیزی که نوشتی به بودن و دوست داشتن شک نداره، فکر کنم منتظره تو برگردی بازم بهش. کات کردنتو نپذیرفته شاید یا مثلن فکر کرده یه جور بازیته. 

پیام کاتت رو کی براش فرستادی؟ موقعی نبود که خسته باشه یا کلافه از کار و .. ؟  

چون این حالت هم ممکنه طرف اصلن حال جواب دادنو نداشته باشه.

یه باری من فرداش وقت دادگاه داشتم، دوستمم شبش اومده پیام داده فلانی این مشکل اساسی تو رابطمون هست، من اصلن تمرکز حرف زدن باشو نداشتم فقط میخواستم تموم شه. 

ببین کم زنگ زدن و اینا بعضن اخلاق پسراست، خودمم اینطورم، کم زنگ میزنم خیلیییی کم، ولی خب با کسی بودم ...

ببینید ماتوی یه گپ باهم آشناشدیم اون سه ماهم هردو توگپ بودیم ازهم بیخبر نبودیم چون باهم توگپ بودیم خب باخبربودیم ازحال همدیگه ولی اصلاااا بهم پیام نمیداد حتی میومد توگپ میگفت رل زدم واین حرفا میدونست نقطه ضعفم خودشه منم خب ناراحت میشدم اینم بگم اونموقعم همه استوریامو میدید وحتی همو تاحالا یبارم بلاک نکردیم همو یا بهم بی احترامی نکردیم.بعد که اومد آشتی گفتم اون حرفا چی بود میزدی که رل زدم واین حرفا  گفت فقط خاستم حرص تورودربیارم حتی قسم سختیم خورد که بجز توهیچ زنی توزندگیم نیست مطمعنم بهش که اصلا اینجور نیست.برااون سوالتم نمیدونم توچه شرایطی بوده که من بهش گفتم دیگه‌نمیمونم چون ازش بیخبر بودم.راستش منو رلم هردو ازدواج ناموفق داشتیم اون بچه داره میدونم درگیر بچشه وکار داره ولی خب منم توزندگیش بودم دیگه این منو ناراحت کرد که باهاش تموم کردم

قسم سختیم گزاشتم روخودم  که بهش دیگه نه پیام میدم نه زنگ میزنم نمیدونم چیکارکنم

دیروز که بهش گفتم همه چی تمومه جوابمو نداد ولی استوری که شب قبل گزاشته بودمو دیشب اخرشب دیدش

ببینید ماتوی یه گپ باهم آشناشدیم اون سه ماهم هردو توگپ بودیم ازهم بیخبر نبودیم چون باهم توگپ بودیم خ ...

منم مثل تو گیج شدم نفهمیدم میخوادت یا نه اخرش، بهترین کار همینیه که کات کردی، پیام نده تا خودش بیاد سراغت 

احتمالن شرایط سختی داره ولی خب دلیل بر بی‌محلی نمیشه ک. 

برای من مشابه این که پیش اومد متوجه شدم طرفم اونطور ک باید حسی نداره بهم و سرش جای دیگه گرمه، اگه این مورد رو مطمئنی نیست پس وایستا ببین میاد سمتت یا نه. زمانشم طولانی شد دیگه بیخیالش شو کامل دلیلیتش کن 

منم مثل تو گیج شدم نفهمیدم میخوادت یا نه اخرش، بهترین کار همینیه که کات کردی، پیام نده تا خودش بیاد ...

منم همینو گفتم بهش دیگه هرچقدرم کار داشته باشه چیشد روزی پنج دیقه برامن وقت نداره.بخدا گفتم میدونم گرفتاری داری ولی غمت نباشه من کنارتم اگرم برا چیزی ناراحت بودی بمن بگو نریز توخودت تا دوتایی منم باهات غصشو بخورم.دیگه نمیدونم تهش چی میشه

منم همینو گفتم بهش دیگه هرچقدرم کار داشته باشه چیشد روزی پنج دیقه برامن وقت نداره.بخدا گفتم میدونم گ ...

ب زور کسیو نه میشه عاشق کرد نه میشه نگهش داشت، اینو رو حساب تجربه فهمیدم 

توم کلن بیخیالش شو برو سراغ ادم جدید، دیگه براش مهربون بازی در نیار چون قدرتو نمیدونه، دور ورشون میداره 

ب زور کسیو نه میشه عاشق کرد نه میشه نگهش داشت، اینو رو حساب تجربه فهمیدم  توم کلن بیخیالش شو ب ...

شاید باورت نشه ولی اینم بهش گفتم که بزرو نمیشه کسیو نگهداشت گفتم کسی که یبار میره رفتنو یاد میگیره منظورم به اون سه ماهش بود که رفت.بخدا اصلا نمیتونم به یکی دیگه‌فکرکنم اونقدر دوسش دارم که اصلا اجازه همچین کاری رو به خودم نمیدم

شاید باورت نشه ولی اینم بهش گفتم که بزرو نمیشه کسیو نگهداشت گفتم کسی که یبار میره رفتنو یاد میگیره م ...

خب ببین تو همه چیو خودت بلدی منتها احساست داره هدایتت میکنه الان. 

دور این آدمو خط بکش، باید با کسی باشی که بهت حس خوب بده نه حس بد. 

مشابه حالت تو ولی دخترش برام پیش اومده، حس دوست داشتنمو کشتم الان راحتم. توعم همین کارو باید کنی 

فکر کن طرف بعد یک سال رابطه تاریخ تولدمو ندونه. اینجور ادما ارزش وقت گذاشتن ندارن