چه جالب یبار یه خانم حدود شصت سال به بالا من توی تاکسی بودم باهاش همین حرفو خیلی آروم به یه خانومی که بغل دستش بود و سن کمتری داشت زد...و منم شنیدم..گفتش...برخلاف جوون های امروزی این دختر با این سادگیش خیلی قشنگه...🙃واقا حس خوبی به آدم دست میده ...مخصوصا کسی که اعتماد به نفس نداشته باشه
امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بار منو و دوستم تو پارک بودیم یه خانوم بارداری با همسرس و پسر کوچولوش رد شد
این پسره هی دو قدم میرفت بعد برمیگشت به ما نگاه میکرد سلام میکرد میخندید دوباره مامان و باباش دوتا دستاشو میگرفتم باز برمیگشت نگاه میکرد میخندید انقدررررر قشنگ نگاه میکرد که نگو تو پارک عاشقش شدم خیلی کیوت بود بزور بردنش 😄😁😂 هی با تعجب نگاه میکرد بعد میخندید سلام میکرد 😍🤩 کل شب شارژ بودم من اونو دیدم
منم ی بار خیلی عجله داشتم ولی به ی عابر راه دادم از خیابون رد شه اونقدر قشنگ لبخند زد که انرژی مثبتش روزمو ساخت
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
یه بار با خواهر شوهرم رفته بودیم مبل ببینیم خانمه برگشت به خواهرشوهرم گفت برا دخترتون جهاز میخرین و اشاره کرد به من در حالی که فقط ۴،۵ سال فاصله سنی داریم وای خیلی کیف کردم خواهرشوهرم هم خیلی عصبی شد😁
واقعا انگاری انرژی مثبتی که میدیم به خودمون برمیگرده
دقیقا همینه
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
از امروز دیه سعی میکنم بیشتر حرف خوب بزنم حتی تو دلم❤️
❤️منم خیلی سعی میکنم بیشتر با ادمایی در ارتباط باشم ک انرژی مثبت میدن منم درمقابل اکثرا سعی میکنم خوشحالی و انتقال بدم