2777
2789
عنوان

حس خوب

80 بازدید | 11 پست

امروز تو ماشین نشسته بودیم منو خواهرم شیشه های ماشین پایین بود 

یه خانومی اونطرف خیابون داشت میرفت معمولی بودا ولی به حسم میگفت زیبایی خاصی داره به خواهرم گفتم ببین چه خوشگله

اتفاقی شنید و بزور جلو خندشو گرفت 

خوشحال شدم حس خوبی رو منتقل کردم ❤️❤️❤️❤️

چه جالب یبار یه خانم حدود شصت سال به بالا من توی تاکسی بودم باهاش همین حرفو خیلی آروم به یه خانومی که بغل دستش بود و سن کمتری داشت زد...و منم شنیدم..گفتش...برخلاف جوون های امروزی این دختر با این سادگیش خیلی قشنگه...🙃واقا حس خوبی به آدم دست میده ...مخصوصا کسی که اعتماد به نفس نداشته باشه 

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😄

یه بار منو و دوستم  تو پارک بودیم یه خانوم بارداری با همسرس و پسر کوچولوش رد شد 

این پسره هی دو قدم میرفت  بعد برمیگشت به ما نگاه میکرد سلام میکرد  میخندید  دوباره مامان و باباش دوتا دستاشو میگرفتم باز برمیگشت نگاه میکرد میخندید  انقدررررر قشنگ نگاه میکرد که نگو   تو پارک عاشقش شدم خیلی کیوت بود   بزور بردنش 😄😁😂  هی با تعجب نگاه میکرد بعد میخندید سلام میکرد 😍🤩 کل شب شارژ بودم من اونو دیدم 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

منم ی بار خیلی عجله داشتم ولی به ی عابر راه دادم از خیابون رد شه  اونقدر قشنگ لبخند زد که انرژی مثبتش روزمو ساخت

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه بار با خواهر شوهرم رفته بودیم مبل ببینیم خانمه برگشت به خواهرشوهرم گفت برا دخترتون جهاز میخرین و اشاره کرد به من در حالی که فقط ۴،۵ سال فاصله سنی داریم وای خیلی کیف کردم خواهرشوهرم هم خیلی عصبی شد😁

واقعا انگاری انرژی مثبتی که میدیم به خودمون برمیگرده 

دقیقا همینه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
از امروز دیه سعی میکنم بیشتر حرف خوب بزنم حتی تو دلم❤️

❤️منم خیلی سعی میکنم بیشتر با ادمایی در ارتباط باشم ک انرژی مثبت میدن منم درمقابل اکثرا سعی میکنم خوشحالی و انتقال بدم