2777
2789
عنوان

بچم رو چکار کنم

864 بازدید | 87 پست

سلام شوهرم میگه باید طلاق بگیری فقط انتخاب کن دخترت رو نگه داری یا نه شما بودین چکار میکردین؟؟ 

توروخدا منطقی جواب بدین که یه تصمیم عاقلانه بگيرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه حرفی میزنم چون تجربه دارن خودم دیدم 

اگر ثبات روانی داری شرایط مالی خوبی داری میتونی از بچت حمایت کنی پشتش باشی بدبختیاتو رو اون خالی نکنی هم جای پدرش باشی هم مادرش نگهش دار اگه برای حرف مردمو چمیدونم احساساتته فقط لطفا بزار پیش پدرش بمونه اگر اونجا براش بهتره 

بهارکوچکِ‌من:)❤                    کاش‌بشنوه‌حرفمو‌این‌ی‌دفعه‌رو‌باهام‌لج‌نکنه:)                                          حالم‌خوب‌😂!                                                                            میشه‌اخره‌قصه‌ی‌منم‌شاد‌باشه‌کلاغه‌به‌خونش‌برسه‌،‌                       شخصیتای‌اصلی‌حالشون‌خوب‌بشه؟‌                          این‌غمای‌قصه‌ی‌ما‌کی‌قراره‌جاشونو‌به‌شادی‌بدن‌؟‌..                               حامی‌ال‌جی‌بی‌تی:)🏳️‍🌈                            نحسی‌افتاده‌بود‌هرچی‌آب‌میجستیم‌تشنگی‌گیرمون‌میومد‌!  بعضی‌چیزا‌رو‌حس‌میکنم‌ 
ببین اگه حرفی میزنم چون تجربه دارن خودم دیدم  اگر ثبات روانی داری شرایط مالی خوبی داری میتونی ...

پیش خودم جاش بهتره شوهرم سابقه خودکشی داره اگه بچه رو ببره میده دست خونوادش اونا هم که ازپسش بر نمیان تازه شیر خودم رو هم میخوره

پیش خودم جاش بهتره شوهرم سابقه خودکشی داره اگه بچه رو ببره میده دست خونوادش اونا هم که ازپسش بر نمیا ...

میتونی همینجا به ما و به بچت قول بدی اگر کمم اوردی دوباره پا میشی تا ی زندگیه خوب براش بسازی ؟

بهارکوچکِ‌من:)❤                    کاش‌بشنوه‌حرفمو‌این‌ی‌دفعه‌رو‌باهام‌لج‌نکنه:)                                          حالم‌خوب‌😂!                                                                            میشه‌اخره‌قصه‌ی‌منم‌شاد‌باشه‌کلاغه‌به‌خونش‌برسه‌،‌                       شخصیتای‌اصلی‌حالشون‌خوب‌بشه؟‌                          این‌غمای‌قصه‌ی‌ما‌کی‌قراره‌جاشونو‌به‌شادی‌بدن‌؟‌..                               حامی‌ال‌جی‌بی‌تی:)🏳️‍🌈                            نحسی‌افتاده‌بود‌هرچی‌آب‌میجستیم‌تشنگی‌گیرمون‌میومد‌!  بعضی‌چیزا‌رو‌حس‌میکنم‌ 

باید بسنجی آیا ثدر به اندازه مادر فداکار هست؟ آیا زن بابای خوبی نصیبش میشه؟ اگه پیش مادر شوهرت بزرگ بشه هم به سبک قدیم بار میاد و هم ممکنه ازت ناراحت بشه که چرا پدرم زن گرفت و تو منو نبردی پیش خودت و .... 

خرجیش رو نمیده درآمدم ندارم ولی درس بخونم حتما میرم سرکار

دخترم روباچنگ ودندون نگه میداشتم،خدابزرگه

بازشانس اوردی شوهرت بچه رومیده حالاتودودلی

بعضیاکه سره لج بازی بچه نمیدن

وخدایی که بشددددت کافیست❣
میتونی همینجا به ما و به بچت قول بدی اگر کمم اوردی دوباره پا میشی تا ی زندگیه خوب براش بسازی ؟

اگه نگهش دارم تموم جوونیم رو خرجش میکنم بخدا اصلا هم به فکر ازدواج مجدد نیستم