2777
2789
عنوان

خاستگار

235 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها 

بعد مدتها برام یه خاستگار اومد که دقیقا همونی بود که میخواستم . دو هفته گذشته رفت و حتی زنگ نزدن که بگن نپسندیدن. حس بدی به خودم پیدا کردم .به خودم میگم همونطور که خیلیا رو تو نپسندیدی اونم تو رو نپسندیده .ولی به دلم نشسته و رفته دلم میخاد یه ختم زیارت عاشورا بگیرمشاید برگرده ولی به خودم میگم بذار هر چی میخاد اتفاق بیوفته بیوفته.ولی واقعا خوشم اومده بود ازش هنوز منتظرم حتی زنگ بزنن بگن خوششون نیومد.کاش برگرده. براتون پیش اومده همچین مسئله ای ؟ چه حسی داشتین؟

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

اگه خوشبخت میشی انشالله برگرده 🌹

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا دعانکن.شاید بصلاحت نبوده.ایشالله بهترش بیاد

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
الهی برخواهرم پیش اومد.ناراحت نباش هرچی ک خدابخاد

منم همه خانواده فهمیدن ولی سعی میکنم وانمود کنم مهم نبود

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

😶 فقط بگم خودتو دوست داشته باش و بگو من خیلی خوب و خفنم و اگه مثلا ادامه دار شد و ازدواج کردید ینی عاقل بوده منو گرفته اگه ادامه دار نشد بگو چقد خر بوده منو از دست داده بعد ب خرام فک نکن دیگه 

انشالله با هرکی مناسبتره و بهتره و قدرتو میدونه ازدواج کنی 😌🤍

ی خواستگاری برا خواهرشوهرم اومده بود، اومدن و رفتن نیومدن انگار نپسندیده بودن، بعد ی مدت دوباره پسره اومد عذرخواهی کرد که می خواسته شرایطش بهتر بشه بعد بیاد، تازگی هم باهم ازدواج کردن، نگران نباش اگه بختت باهمون باشه میادش، بهش فکر نکن ولی ختم زیارت عاشورا هم برای حاجات خیلی موثره

😶 فقط بگم خودتو دوست داشته باش و بگو من خیلی خوب و خفنم و اگه مثلا ادامه دار شد و ازدواج کردید ینی ...

خدا بزرگه

خب گلم نپسندن زنگ نمیزنن دیگه چرابایدفکرکنی زنگ نزدن بگن نپسندیدن؟

والا معمولا زنگ میزنن. به نظرم درستش هم اینه زنگ بزنن