2777
2789

8سالشه خیلی شیکموعه، خوراکی گذاشتم تو یخچال همشو خورده، دارم پیتزا درست میکنم همش موادسو میخوره کمه اخه اگه زیاد بود یه چیزی😕😭

هی میگم دس به صورتم نزن بدم میاد بدتر میکنه، خالمم هر چی دعواش میکنه جواب مامانشو میده😕😭 چیکار کنم باهاش😭😭

هی میریزه با اینکه خالم کمکم میکنه مامانم حاملس خیلی نمیتونه خم و اینا شه منم خسته میشم خب😭

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

من باشم میبرمش اتاق تهدیدش میکنم🥲😂

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش اتاق یه نر و ماده خرجش کن 

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
من باشم میبرمش اتاق تهدیدش میکنم🥲😂

تهدید کردم پاسخگو نبود خواهر حتی به تهدیدای مامانشم توجه نمیکنه😕

حرصم گرفت😂

من از دیروز که اومدن نصف موهای سرم سفید شده تا فردا هم که برن اونیکی نصفش سفید میشه😕😂😂

😂ی چک بزنش نفهمه از کی خورده  یاهم ی چکی دیگ بزن هر بانکی رفت پاسش نکنن

گناه داره بچه😂😂😂

هر چی سعی کردم بی تفاوت باشم دیدم دارم برا پیتزا مواد کم میارم تعدادمونم زیاده😭😂 

تهدید کردم پاسخگو نبود خواهر حتی به تهدیدای مامانشم توجه نمیکنه😕

اینطور بچها با یکم محبت هم خر میشن😂😂ببین پسر داییم ۱۰ سالشه دقیقا اینطوریه تخس من میرم بهش میگم داداشی میشه مواظب بچها باشی نیان اشپز خونه بعد غرور میگرتش نمیزاره کسی بیاد اشپز خونه درصورتی که خودشو میخواستم آروم کنم بهش مسئولیت بده داداشم بگو بهش ذوق کنه😂بگو بیا اینارو خرد کن من نمیتونم تو قوی تری

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
اینطور بچها با یکم محبت هم خر میشن😂😂ببین پسر داییم ۱۰ سالشه دقیقا اینطوریه تخس من میرم بهش میگم دا ...

بخدا من بهش بگم داداشی زورش میاد میگه تو زن منی😐😂😂

اره خاله ام میگه قلق هر کی باید دستت بیاد😂 ولی من اینجور مواقع خیلی عصبی میشم