2777
2789
عنوان

دوستی

128 بازدید | 24 پست

سلام. بچه ها چند شب پیش به دوستم زنگ زدم اصلا داد زد پشت تلفن. بعد بهش پیام دادم چرا اینطوری می کنی. خواستم حالتو بپرسم گفت لازم نکرده و از همتون متنفرم. بعدشم شب دیدم واتساپ بلاکم کرده. از همون روزم گوشیش خاموشه. البته اینم بگم که چند وقت پیش هی تلفنمو جواب نمی داد و بی‌محلی می کرد. بعد گفت که دیگه نمی خوام باهات دوست باشم و اینا. ولی من هی اصرار کردم و زنگ زدم و اینا. دوست شد بام دوباره. ولی الان بعد دو هفته این کارو کرد. شما بودین چی کار می کردین. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب ولش کن برات مهم نباشه.

منم همچین چیزی بود برام اما ۲سال پیش دوستم بی دلیل منو بلاک کرده بود منم نه اینکه مثلا ازش ناراحت بشم یااینکه برام مهم باشه نه.اصلا برام مهم نبود فقط ترسیدم گفتم یعنی چیزی ازم فهمیده چیشده که یهویی بلاکم کرده رفتم بهش گفتم گفت دیگه به من پیام نده😂🤣🤣🤣

منم بهش گفتم خب به جهنم ترسیدم گفتم چیشده حالا وگرنه تو فکر این نبودم که تو بلاکم کنی یااینکه باهام دوست باشی یا چیزی.

بابا بیخیال دوست به چه دردت میخوره یا میخواد برات چیکار کنه.

داره،چون رفتارش بچه گانس،رفتار شمام وابستگی برای موندن با دوستی که با اصرار و خواهش بمونه.

دقیقااااا منم منظورم همینه انوقت استارتر میگه چه ربطی به سن داره.

خود استارتر هم باید روشن فکر باشه و براش مهم نباشه .

اما ظاهرا خیلی براش مهمه که امده اینجا تاپیک زده 😃

در صورتی که این موضوع  کاملا بی ارزش هست اما استارتر خیلی براش مهم شده و این کار کاملا اشتباهه

داره،چون رفتارش بچه گانس،رفتار شمام وابستگی برای موندن با دوستی که با اصرار و خواهش بمونه.

15 ساله دوستیم. خاطره دارم. بالاخره آدم احساس داره. شما وابسته نمی شین؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز