2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 24 پست
من 36 اون 40

عجب من فکر کردم بچه ای😮

خب شاید یک دلیلی برای اینکارش داره.

امااز نظر من سعی کن ارزش و احترام خودتو نگهدار اینقدر طرفش نرو یااصلا کلا طرفش نرو.

اخه اینجوری خودتو کوچیک میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب من فکر کردم بچه ای😮 خب شاید یک دلیلی برای اینکارش داره. امااز نظر من سعی کن ارزش و احترام خود ...

دلیلش اینه که ما خیلی با هم متفاوتیم. و با هم دعوامون میشه. کمی حساسه و یه مسائلی رو که شاید بی ارزش باشه بزرگ می کنه و سر همون دعوا میشه و بهم توهینم می کنه. ولی من چیزی بهش نمی گم. 

دلیلش اینه که ما خیلی با هم متفاوتیم. و با هم دعوامون میشه. کمی حساسه و یه مسائلی رو که شاید بی ارزش ...

عزیزم از نظر من فقط میگم اعتماد به نفس داشته باش اینجوری تازه ارامش هم میگیری

لابد یک دلیل خاصی داره. اما تو طرفش نرو این بااین کارش به تو بی احترامی کرده تو دیگه بیشتر ازاین اح ...

والا همون شب که این کارو کرد صبحش بهم پیام داده بود یه فیلم براش دانلود کنم. منم دانلود کرد فرستادم براش. نمی دونم یهو شب چش شد. 

15 ساله دوستیم. خاطره دارم. بالاخره آدم احساس داره. شما وابسته نمی شین؟ 

وابسته چرا حتی ناراحتم میشم ولی همچین آدمی رو از زندگیم حذف میکنم برا آرامش و حال خوب خودم چون بدون هیچی تو دنیا موندگارت نیست و هیچکی مهم تر و باارزش تر از خودت نیست.شاید الان حرف من برات تلخ باشه و بی تفاوت بگذری ولی بعدها میفهمی🥰

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
وابسته چرا حتی ناراحتم میشم ولی همچین آدمی رو از زندگیم حذف میکنم برا آرامش و حال خوب خودم چون بدون ...

آخه من اقلا نباید بدونم یهو چی شد؟ والا دو روز پیشش خوب بود باهام. صبح همون روزم پیام داد. نمی دونم شب چش شد. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز