سلام. بچه ها چند شب پیش به دوستم زنگ زدم اصلا داد زد پشت تلفن. بعد بهش پیام دادم چرا اینطوری می کنی. خواستم حالتو بپرسم گفت لازم نکرده و از همتون متنفرم. بعدشم شب دیدم واتساپ بلاکم کرده. از همون روزم گوشیش خاموشه. البته اینم بگم که چند وقت پیش هی تلفنمو جواب نمی داد و بیمحلی می کرد. بعد گفت که دیگه نمی خوام باهات دوست باشم و اینا. ولی من هی اصرار کردم و زنگ زدم و اینا. دوست شد بام دوباره. ولی الان بعد دو هفته این کارو کرد. شما بودین چی کار می کردین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عجب من فکر کردم بچه ای😮 خب شاید یک دلیلی برای اینکارش داره. امااز نظر من سعی کن ارزش و احترام خود ...
دلیلش اینه که ما خیلی با هم متفاوتیم. و با هم دعوامون میشه. کمی حساسه و یه مسائلی رو که شاید بی ارزش باشه بزرگ می کنه و سر همون دعوا میشه و بهم توهینم می کنه. ولی من چیزی بهش نمی گم.
وابسته چرا حتی ناراحتم میشم ولی همچین آدمی رو از زندگیم حذف میکنم برا آرامش و حال خوب خودم چون بدون هیچی تو دنیا موندگارت نیست و هیچکی مهم تر و باارزش تر از خودت نیست.شاید الان حرف من برات تلخ باشه و بی تفاوت بگذری ولی بعدها میفهمی🥰