2777
2789
عنوان

نی نیم دخمله😍

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 41 پست
من فقط طبق حدیث رسول خدا (صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم) فرمود «از خوش یمنی و خوبى زن است که اوّل ...

کسی که دختر داشته باشه مسلما دوس داره بچه بعدی پسر باشه و بالعکس  الان خودمم تو راهیم پسره زایمانمم هفته آینده س

من فقط طبق حدیث رسول خدا (صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم) فرمود «از خوش یمنی و خوبى زن است که اوّل ...

فقط همچین جاها همه پیامبر رو قبول دارن جالبه😄

دوستانی ک خدا بهتون دختر داده و خوش یمن شدید دستور پیامبر رو  هم اجرا کنید و حجاب و حیا هم یادش بدید لطفا

میشه لایک نکنید 😁

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یعنی ماها ک پسر داریم خدا دوسمون نداره چه حرفا لطفا جنسیت رو برتری ندید

عزیزم گفته خدا خیلی دوست داره نگفته خدا فقط دختردارهارو دوست داره چرا انقدر شما پسردارها جبهه دارین  جبهه از ضعف ادم میاد

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

ببین من خودم پسر دوس  داشتم  ولی از وقتی دختر دار شدم و مخصوصا از وقتی ک اینقدر مهربونیاشو میبینمو شیرین زبونی میکنه حتی وقتی میام ب بعدی فکر کنم ک شاید پسر باسه نمیتونم دختر عشقهههه

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
فقط همچین جاها همه پیامبر رو قبول دارن جالبه😄 دوستانی ک خدا بهتون دختر داده و خوش یمن شدید دستور پ ...

شماهم ب پسرتون یاد بدین پسر بودن مجوز روابط نامشروع مزاحم مردم شدن نیست

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
عزیزم گفته خدا خیلی دوست داره نگفته خدا فقط دختردارهارو دوست داره چرا انقدر شما پسردارها جبهه دارین ...

آخه نی نی سایتی ها خیلی جنسیت پسر رو میکوبن

مظلومن پسر و پسردارا 

حرصم میگیره بخدا جنسیت فرقینداره همه و همه چی به تربیت اون بچه میره 

میشه لایک نکنید 😁
آخه نی نی سایتی ها خیلی جنسیت پسر رو میکوبن مظلومن پسر و پسردارا  حرصم میگیره بخدا جنسیت فرقی ...

ن اصلا نگران نباش معنی این حرف ها کوبیدن پسردارها و پسر ها نیست اصلا 

حتما یادش میدم شما جوش نزن اگه غیر از این باشه مادر نیستم

افرین جواب خودتو دادی پس شماهم جوش تربیت دخترارو نزن

شماهم ب پسرتون یاد بدین پسر بودن مجوز روابط نامشروع مزاحم مردم شدن نیست

من تمام تلاشمو می کنم برای بچم ...

کاش بقیه هم جای دختر پسر کردن تلاش کنند بچشون آسیبی به جامعه نزنه

میشه لایک نکنید 😁
حرف پیامبر شد گفتم بهتره دستورات اون خدا رو پیامبر هم اجرا کنیم فقط برای پز دادن نیستش

اره خب جوش نزن بلدن حرفا پیامبرو