2777
2789
عنوان

نی نیم دخمله😍

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 41 پست
خداروشکر کن عزیزم خدا خیلی دوست داره بهت دختر داده دختر همیشه دلسوز پدر و مادر و هوای پدر و مادرشو ...

یعنی ماها ک پسر داریم خدا دوسمون نداره چه حرفا

لطفا جنسیت رو برتری ندید

میشه لایک نکنید 😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا نمیدونم چرا مردها انقدر به پسر داشتن افتخار میکنن و همجنس خودشون رو بالا میبرن ولی زن ها خودشون باعث میشن دختر دست کم گرفته بشه و همجنس خودشون رو تحقیر میکنن

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

اونا رو ول کن وقتی دامن پفی چین چینی کردی برش جلوت راه رفت ناز کرد اون وقت توی دل همه شون  قند اب میشه 😁😁

خدا کنه بچه با برکت باشه عزیزم فرقی نداره دختر و پسر 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

حالم بهم میخوره از ادمایی که هی پسر پسر میکنن 

من بچم دختره اینقد هم خوشکل و شیرینه ۸ ماهشه هیچکدوم از خانواده شوهرم دوسش ندارن اصلا 

بچه خواهرشوهرم پسره و ۹ ماهشه زشت بی ریخت دارن خودشونو خفه میکنن انگار ناف اسمون سوراخ شده این پسر زشت افتاده پایین

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

منم هم جاریام هم خواهرام بچشون پسره برا من دختره 

منم میترسم حرف وحدیثی بگن بااینکه میگنا خدا بهت پسر بده ناراحت میشم

خدایا شکرت بعداز دوسال ونیم انتظار به منم نی نی دادی😍خدایا بابت همه ی نعمت هات هزاران بار شکر😍😍خدایا شفای خانوادمم از تو میخوام ناامیدم نکن😍خدایا حاجت همه بخصوص نی نی سایتیارو هم از خودت میخوام😍الــــــــهی آمیــــن
یعنی ماها ک پسر داریم خدا دوسمون نداره چه حرفا لطفا جنسیت رو برتری ندید

من فقط طبق حدیث رسول خدا (صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم) فرمود
«از خوش یمنی و خوبى زن است که اوّلین فرزندش دختر باشد.» نظر مو گفتم ربطی به برتری جنسیت نداره

حضرت محمد (ص)

این دخترانند که دلسوز و مددکار و با برکتند

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

یکی از فامیلامون ۴ تا دختر داشت هی پسر پسر میکرد

دکتر بهش گفته بود دیگه بهتره باردار نشی خطرناکه

اینم گفته بود الا و بلا من پسر میخوام

باردار شد و گفتن پسره اینم بال درآورد و هی پز میداد و جلو دختراش میگفت پسر خوبه

خلاصه دنیا اومد و دیدن دو جنسه هست

هیچوقت تو کار خدا دست نبرید دختر و پسر هیچ فرقی نداره مهم اینه سالم باشه تا فردا همه با انگشت نشون ندن نگن بچه فلانی مریضه ناقصه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊