2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟چی مثلا

تو مفاتیح هم هست مامان من سر داداشم خوند که پسر شه پسر شد اما متاسفانه سقط شد به دنیا نیومد تو ماه ۶ فقط انگار باید اسمش رد محمد بذاری اگر پسر شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

به اون شکل اثری نداره

من و شوهرم تو لبنیات غرق میزنیم، هر روز شیر و ماست و پنیر و ... میخوریم کلی، بعد میگفتن بچه تون دختر میشه ولی پسر شد

چیزی بالاتر از این حرفهاست و اونم قسمته که کی بچه دار بشی و جنسیت چی باشه

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
🥺🥺🥺🥺کاش بچه من دختر می‌شد ولی سالم میبود کااااش😢  یک پسر ناز قشنگ ولی با یک مشکل حل ن ...

منم دعا میکنم خدا ب بچت سلامتی بده

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

وااا اصلا پسر شدن یا دختر شدن که به مادر ربطی نداره مربوط به کروموزم y هست که از پدر میاد اگه اسپرم پدر کروموزش y باشه بچه پسر میشه اگه کروموزوم x باشه بچه میشه دختر الان دقیقا رژیم پسر و این خرافات چه تاثیری داره اخه؟

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

بدن زن قلیایی بدن مرد اسیدی روز تخمک گذاری اقدام و تا دوماه خانوم باید بدنش قلیایی باشه . ماست وپنیرنخور موز وتوت فرنگی بخورین.صبح وشب یک قاشق مرباخوری دوسین بخور.باروغن گل سرخ وروغن بنفشه زیر دل وکشاله ران رو چرب کن هرشب . برگ زردالو بخور .  اینا تقریبا توصیه های پزشک طب سنتی برای رژیم پسرهستن‌