2777
2789
وااا اصلا پسر شدن یا دختر شدن که به مادر ربطی نداره مربوط به کروموزم y هست که از پدر میاد اگه اسپرم ...

اگر بدن زن قلیایی باشه اسپرم حاوی کروموزوم y به سرعت به سمت تخمک حرکت میکنه و جنین پسر به وجود میاد

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا اصلا پسر شدن یا دختر شدن که به مادر ربطی نداره مربوط به کروموزم y هست که از پدر میاد اگه اسپرم ...

اگه خون ورحم زن اسیدی باشه کروموزومyزودترازبین میره . اگه گرم وقلیایی باشه کروموزوم yموندگاری بیشتری داره.

اگر بدن زن قلیایی باشه اسپرم حاوی کروموزوم y به سرعت به سمت تخمک حرکت میکنه و جنین پسر به وجود میاد

خب بدن زن اسیدیه و منی که حاوی اسپرم هست مایع قلیایی هست که به خنثی کردن اسید های موجود در بدن زن کمک میکنه حالا یعنی با این رژیم درجه اسیدی بودن بدن زن کم میشه ؟ اخه شانس برخورد اسپرم حاوی کروموزوم y و x با هم برابره که یعنی چه بدن زن بیشتر اسیدی باشه چه کمتر در هر صورت هر دو اسپرم سرعت حرکتشون بیشتر میشه نه لزوما اسپرم حاوی کروموزوم y 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
رژیم درسته

والا به نظر من که الکیه اگه قراره باعث سرعت بیشتر اسپرم بشه خب هم اسپرم y هم x سرعتشون بیشتر میشه نمیتونه لزوما که بر y اثر بذاره 

والا به نظر من که الکیه اگه قراره باعث سرعت بیشتر اسپرم بشه خب هم اسپرم y هم x سرعتشون بیشتر میشه نم ...

ببین من و سه تا خواهرم رژیم گرفتیم و درست بوده

و افراد دیگه هم میشناسم که رژیم گرفتن و جواب گرفتن

شک نکن که درسته، حتی امام صادق گفتن اگه پسر میخوای عرق کاسنی  و انار شیرین بخور

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
ببین من و سه تا خواهرم رژیم گرفتیم و درست بوده و افراد دیگه هم میشناسم که رژیم گرفتن و جواب گرفتن ...

من از نظر علمی گفتم همچین چیزی با منطق و علم سازگار نیست دیگه حالا درست یا غلط خدا میدونه