2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟چی مثلا

تو مفاتیح هم هست مامان من سر داداشم خوند که پسر شه پسر شد اما متاسفانه سقط شد به دنیا نیومد تو ماه ۶ فقط انگار باید اسمش رد محمد بذاری اگر پسر شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

به اون شکل اثری نداره

من و شوهرم تو لبنیات غرق میزنیم، هر روز شیر و ماست و پنیر و ... میخوریم کلی، بعد میگفتن بچه تون دختر میشه ولی پسر شد

چیزی بالاتر از این حرفهاست و اونم قسمته که کی بچه دار بشی و جنسیت چی باشه

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
🥺🥺🥺🥺کاش بچه من دختر می‌شد ولی سالم میبود کااااش😢  یک پسر ناز قشنگ ولی با یک مشکل حل ن ...

منم دعا میکنم خدا ب بچت سلامتی بده

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

وااا اصلا پسر شدن یا دختر شدن که به مادر ربطی نداره مربوط به کروموزم y هست که از پدر میاد اگه اسپرم پدر کروموزش y باشه بچه پسر میشه اگه کروموزوم x باشه بچه میشه دختر الان دقیقا رژیم پسر و این خرافات چه تاثیری داره اخه؟

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

بدن زن قلیایی بدن مرد اسیدی روز تخمک گذاری اقدام و تا دوماه خانوم باید بدنش قلیایی باشه . ماست وپنیرنخور موز وتوت فرنگی بخورین.صبح وشب یک قاشق مرباخوری دوسین بخور.باروغن گل سرخ وروغن بنفشه زیر دل وکشاله ران رو چرب کن هرشب . برگ زردالو بخور .  اینا تقریبا توصیه های پزشک طب سنتی برای رژیم پسرهستن‌