2777
2789
عنوان

اخه من بابامو چیکار کنم؟!😞😂

244 بازدید | 16 پست

الهی من قربونش برم دم به دیقه میگه برو ماسک درست کن بزنم سفید تر شم😂❤

رفتم براش ست مراقبت پوستی آقایون خریدم ولی استفاده نمیکنه🤦🏻‍♀️😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

اوخییییی☺

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

😍😍😍😍

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه❤

درست تو همین لحظه ک حسرت ی بابای خوب داشتن دوباره چنگ انداخت ب دلم آرزو میکنم مامان بابای خوب سهم هر بچه ای بشه حتی اگه شده تنها دارایی اون بچه باشه🙂

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤
خیلی پایه اس

مث بابا من❤❤❤

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت
چه بابای مرتبی😍  بابای من شونه هم بزور میکشه😂

اره خدایی خیلی به تیپش اهمیت میده، ولی از کرم زدن فراریه😂

یه بار نشستم آرایشش کردم😂

خدا حفظش کنه❤ درست تو همین لحظه ک حسرت ی بابای خوب داشتن دوباره چنگ انداخت ب دلم آرزو میکنم مامان ب ...

مرسیی گلممم😍

چرا حسرت همه میتونن خوب باشن به شرطی که بخوان

خداحفظش کنه گلی❤

فدات مرسیی❤

مرسیی گلممم😍 چرا حسرت همه میتونن خوب باشن به شرطی که بخوان

دیگه نخواستن و نشد ولی بجاش ی داداش دارم ک همه ی زندگیمه پدری و مادری کرده برام❤

ببخشید اگه ی وقت حرفم حس بدی بهت داد دیدن عشق بین آدما همیشه خوشحالم میکنه💋❤

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤