2777
2789
عنوان

زندگی ی کنکوری 🥲🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 135 پست
سلام عزیزم خوبید. من یازدهم تجربی ولی کلن هیچی نخوندم البته بکم از یازدهم میفهمم بعضی درسا ولی دهم ...

شما باید از الان یازدهمو بخونید ..به دو بخش هم تقسیم کنید..‌‌‌‌‌‌‌‌برنامه تونو از اول کتاب و از نیمه دوم 

عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم که من توی زیست خیلی مشکل دارم چیکار کنم

زیست رو اول از همه به متن کتاب درسی کامل مسلط باش 

شکل ها رو خیلی ریز و جزیی برسی کن و هر شکل رو چندین بار رسم کن تا جزییات تو ذهنت بمونه. برای زیست مرور زیاد خیلی موثر هست

خدایا شکرت 
سلام من انسانیم و نابستون کل پایمو جمع کردم متوسط روزی 9 ساعت مطالعه دارم با 200 تا تست بین 150 تا 2 ...

خیلی خوبه ریاضی و امار و زبان چی خوندی؟ 

جمع بندیو سنجش شرکت کن

عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...
اون تاپیکتونو خوندم واقعا ناراحت کننده بود  آزمون کنکور 99رو که شرکت کردین رتبتون چند شد؟  ...

من واقعا افسرده شدم بعد اون اتفاق و همین باعث شد برای کنکور 1400 مهر ماه با شروع کنم

خدایا شکرت 
خیلی خوبه ریاضی و امار و زبان چی خوندی؟  جمع بندیو سنجش شرکت کن

زبان لغت میخونم هر روز و تست ریدینگ میزنم ریاضیم شروع کردم قلم چی میگن بهتره سنجش چرا؟میشه دلیلشو بگین

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
من کنکور دادم،سال دوم این قدر فشار و استرس روم بود که توی حدود ۱ سال ۱۹ کیلو وزن کم کردم🤦‍♀️خواب و ...

دقیقا منم همینم هزار تا درد پیدا کردم با اینکه سال اوله 😬

چی قبول شدین ؟ 😁