2777
2789
عنوان

زندگی ی کنکوری 🥲🤌

1203 بازدید | 135 پست

چرا باید انقدر عذاب باشه آخه مگ ما تو این سن چ گناهی کردیم هعععب خدا 🥲 

من یکی دیگ به تهش رسیدم از این حجم استرس و فشار 🥲 

کیا کنکور دادن تا الان یا کنکوری هستین ؟ 😬

رتبتون چن بوده ؟ 😬✋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما خودت کنکوری هستی؟ 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

۲۵۶

ریاضی 

تازه وارد نیستم دو ساله عضوم چند مدت پیش ترکیدم و الان دوباره تصمیم گرفتم مجدد برگردم😎✋🏻عشقتون برگشته اما ناشناس😁🌸اسمم غزل هستش با اجازه نی نی سایتیا🤧🌱نام کاربریم چرت و پرت نی و معنی داره اسم یکی از شخصیت های هری پاتره🥺🌸ک بچگیش پروفمه

کنکور اولمه افتضاح خوندم تا الان میانگین مطالعم روزی دو سه ساعته رشته تجر

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻
من  عید اصلا نخوندم. خدا خودش رحم کنه 😢😂

چندمی؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..