2777
2789
عنوان

زندگی ی کنکوری 🥲🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 135 پست
دهم خوندم یازدهمم نصف  و دوازدهمم تو امتحان نهایی میخونم 😪

بابا تو خیلی خوبی من چی کنم که هیچکدومو نخوندم😢

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻
اره 

چندمی ؟ 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره 

کنکور اولته اسی؟

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻
اوه ایولا 

😁🌸

تازه وارد نیستم دو ساله عضوم چند مدت پیش ترکیدم و الان دوباره تصمیم گرفتم مجدد برگردم😎✋🏻عشقتون برگشته اما ناشناس😁🌸اسمم غزل هستش با اجازه نی نی سایتیا🤧🌱نام کاربریم چرت و پرت نی و معنی داره اسم یکی از شخصیت های هری پاتره🥺🌸ک بچگیش پروفمه

من پارسال کنکور دادم 

اگر امسال همه تلاشت رو بکنی سال دیگه خیییلییی بهت خوش میگذره و راحتی 

۴۰۰۰تجربی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.   یاد گرفتم وقت و انرژیم رو صرف اثبات نفهمی دیگران نکنم پس تو راست میگی!  
سال دومیه کنکور میدم 

موفق باشی

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
من پارسال کنکور دادم  اگر امسال همه تلاشت رو بکنی سال دیگه خیییلییی بهت خوش میگذره و راحتی&nbs ...

بازم کنکور میدی یا نه ؟

اصلا ناامید نباش 3 ماه دیگه تمومه 

از من می شنوی گوشی رو بذار کنار 

گاهی یه تست بیشتر زدن یه ساعت بیشتر خوندن رشته و شهر قبولی رو عوض می کنه موقع انتخاب رشته به این حرف میرسی از ثانیه ثانیه این 3 ماه استفاده کن جوری بخون که انگار فردا کنکور، وقت برا استراحت و تفریح زیاده 

اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر! 

من سال سومم

نیم ساعتی میشه منم تاپیک کنکورها زده بودم

با بچه ها بحث میکردیم

میخوایم از فردا شروع کنیم بخوندم

تا الان هیچی نخوندم

تجربی هم هستم

این منم با تمــام شکــوهی که میتوانـــم داشــته باشــم و از ایــن بهتـــر نمیــشود