2777
2789
عنوان

زندگی ی کنکوری 🥲🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه رفتم دانشگاه رشته مورد علاقم رو آوردم

موفق باشی گلم چند تا سوال دارم میتونی کمکم خونی ؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اصلا ناامید نباش 3 ماه دیگه تمومه  از من می شنوی گوشی رو بذار کنار  گاهی یه تست بیشتر زد ...

شما کنکوری هستین؟

این منم با تمــام شکــوهی که میتوانـــم داشــته باشــم و از ایــن بهتـــر نمیــشود  
سلام من مشاور و روانشناس کنکورم  سوال دارین بپرسین  

سلام برای افتادن تو اولویت الف 

خواهرم باید فقط امتحان نهاییاش ۲۰ باشه؟ یا ترم دومش ؟ 

یا میانگین ترم اول و دوم 

یارب نظر تو برنگردد.       .کاربری جدید نیست به درخواست خودم تعلیق شدم.
ممنون. 😘🪴 همچنین 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
سلام من مشاور و روانشناس کنکورم  سوال دارین بپرسین  

من برای قبولی تو روان کدوم کتابارو باید بخونم؟

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂