2777
2789
عنوان

زندگی ی کنکوری 🥲🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 135 پست
سلام من مشاور و روانشناس کنکورم  سوال دارین بپرسین  

سلام عزیزم خوبید.

من یازدهم تجربی ولی کلن هیچی نخوندم البته بکم از یازدهم میفهمم بعضی درسا ولی دهم صفررر.میخوام شروع کنم خوندن ولی برنامه دقیقی ندارم خیلی گیجم میشه راهنماییم کنید برنامه ریزی کنم؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت از دست کابوس کنکور راحت شدی  تلاشمو میکنم اما اگ خراب بشه چی  مسخره های اطرافیا ...

مسخره کردن های اطرافیان همیشه هست 

باور کن حتی اگه رتبه ۲ کنکور هم بشی میگن چرا ۱ نشدی 

مهم این هست که ته دلت با خودت صاف باشه و تهش بخودت بگی من همه تلاشم رو کردم 

باقیش دیگه دست تو نیست

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.   یاد گرفتم وقت و انرژیم رو صرف اثبات نفهمی دیگران نکنم پس تو راست میگی!  
عه چ خوب  چ کنیم این استرسه کم شه 😬 از ترس اینکه خراب کنم کنکورو شب و روز ندارم اصن&nb ...

استرس چندین حالت رخ میده 

ولی رایج ترینش علتش بی دقتی کردن در خواندن درسها منظورم بدون تمرکز کامل و نگاه کردن به کنکور مثل یه غول...

با برنامه ریزی و درست انتخاب کردن کتابهای سطح خودتون برای شروع و با هدف بودن نه تنها استرس ندارین حس رضایت و توانمندی در شما بوجود میاد

عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...

عزیزم من اولین کنکوریم رو سال 99 شرکت کردم و متاسفانه نظام قدیم ثبت نام کرده بودم اشتباهی و 4000 شدم 1400 باز شرکت کردم به طور جدی از مهر ماه خواندم و متوسط روزی12 ساعت مطالعه داشتم و بعد عید رسید به 14 ساعت 

تسلط کامل به کتاب های درسی داشتم و روزی350 تا400 تست کار میکردم 

البته برای زیست کلاس رفتم و بالای 80 زدم

خدایا شکرت 
سلام من مشاور و روانشناس کنکورم  سوال دارین بپرسین  

سلام من انسانیم و نابستون کل پایمو جمع کردم متوسط روزی 9 ساعت مطالعه دارم با 200 تا تست بین 150 تا 200  فرهنگیان میخام رشته علوم اجتماعی قبول میشم ؟؟؟

ازمون عم شرکت نمیکنم کلاسی هم نمیرم ولی میخام 3 تا ازمون جمع بندی قلم چی رو شرکت کنم

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

اره واقعا مسخره میکنن بعضیا

من چون 2سال کنکور دادم و قبول نشدم 

الان بچه های فامیل ک امسال کنکور دارن نمیخون میگن تو اونقد خوندی قبول نشدی اونوقت ما قبول میشیم

این منم با تمــام شکــوهی که میتوانـــم داشــته باشــم و از ایــن بهتـــر نمیــشود