2777
2789
عنوان

وقتی بچتون بی ادبه نرین مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 53 پست

برای منم پیش اومد دفعه دیگه رو ندادم

که بیان

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
دیدم اینا که به روی خودشون نمیارن گفتم سامیار جان شما بزرگتری بیا پایین خواهرتم یاد بگیره مبل جای بپ ...

وای تصور کردم مثل کارتون ها شیرجه زدی گلدونه گرفتی🤣🤣

والا من انقد تحمل بچه ندارم که خودمم بچه نمیارم، از بچه ها کلا بدم میاد

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدر و مادر باید ادب رو به بچشون یاد بدن و مواظب باشن مردم رو اذیت نکنه... و اگر فحش داد و یا کار زشت ...

کنجکاوی تا حدی که به میزبان ضرر نزنه اره 

ولی نه که هرکاری دلش میخواد بکنه اخه 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
هی گفت و گفت منم گفتم عزیزم خب کار اشتباهی میکنی دیگه مهربونی زیادم برای خود بچه ها  خوب نیس پ ...

وای خدا حالم بد شد از کاراشون 

بدم میاد از این مادرا 

باور کن من خودم اونننننقد حساسم رو اینقضیه مهمونی رفتن که الان امشب مهمونی دعوت بودیم خونه خاله همسرم ولی چون پسرم۴ ماهشه گریه می‌کنه نرفتم گفتم کوفت می‌کنه مهمونی رو ب همه مون 

یا خونه مامانم میرم مامانم خودشو می‌کشه بچه رو یکم باز بذارم پوشک نکنم قبول نمیکنم میگم میرم خونه خودم بازش میذارم کثیف شد خونه خودم کثیف شه ،یا شیرخشک درست میکنم پشت بندش پارچه دستمه مورچه جمع نشه روی پودرهاش اگه ریخته رو کابینت .

نمی‌فهمم بچه های گنده شونوطور از اول با بی‌خیالی بزرگ کردن و حالا این شده و نمیتونن جمعش کنن

وای تصور کردم مثل کارتون ها شیرجه زدی گلدونه گرفتی🤣🤣 والا من انقد تحمل بچه ندارم که خودمم بچه نمی ...

دقیقااااا شبیه کارتونا شیرجه زدم 

۴ تومن سال ۹۷ خریده بودمش فک کن میشکست دیگه مگه الان میشه خرید اینا رو 

وای اسی حق داری من بچه بودم یادمه مامانم خیلی خوب تربیتمون میکرد اصن از اینکارا نمیکردیم خدایی امه میگفتن بچه هات خیلی مودبن 

اینا از جنگ اومدن 

مادر باید جلوی این رفتارارو بگیره ینی چی

من جای تو بودم شاید بدتر واکنش نشون میدادم 

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃
خوبه باز تو همون زبونو داشتی من بودم روم نمیشد میگفتم ولش کن بعد که میرفتن هی خودمو فحش میدادم که هی ...

نه من کلی قبلا از رفتار مامانش توی جاهای دیگه حرصی شده بودم 

فکر کن یه بار بچش جیش کرده بود روی تشک به روی خودش نیاورد به صاحب خونه هم چیزی نگفت 

وای اسی حق داری من بچه بودم یادمه مامانم خیلی خوب تربیتمون میکرد اصن از اینکارا نمیکردیم خدایی امه م ...

من همشو با مهربونی گفتم ها 

ولی خب حرفمم زدم 

دقیقا ما هم بچه بودیم مادرمون همییییشه بهمون تذکر میداد با ملاحظه باشیم 

حالا تو خونه خودشون بچه جرات نداره به چیزی دست بزنه خونه مردم میرن روانشناس میشن که بچه رو نباید منع کرد باید آزاد باشه

اللهم ارزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک خدایا ما را پاکیزه بپذیر🙏
وای خدا حالم بد شد از کاراشون  بدم میاد از این مادرا  باور کن من خودم اونننننقد حساسم رو ...

افرررررین 

بخدا اینجوری بچت خیلی هم پیش همه عزیزه 

حالا تو خونه خودشون بچه جرات نداره به چیزی دست بزنه خونه مردم میرن روانشناس میشن که بچه رو نباید منع ...

انگار بچه اوردن بقیه بتید تو زحمت و سختی بیوفتن 

خواهر و زن دادش منم همینجور بچه بد تربیت کردن متاسفانه والدین سواد تربیت بچه رو ندارن بلانسبت حتی سگ یاد میگیره چیزی یادش بدی اینا که بچه آدمن تقصیر پدر مادره  

تربیت خواهر بزرگم واقعا عالیه کاملا تفاوت بچه هاش با بچه های داداشم و خواهر کوچیکم معلوم میشه