2777
2789

قرص دمیترون

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیرابی عاالیه.ب رو خودت نیار اصلا.ویتامین ب روهم بخور

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
ممکنه ضررداشته باشه قرص

ن عزیزم تو بارداری استفاده میکنن همه واس تهوع

من دکترم داده بود تهوعم شدید بود تا نه ماه با این قرص زنده موندم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
سیرابی عاالیه.ب رو خودت نیار اصلا.ویتامین ب روهم بخور

واییی تو اون موقع تهوع حتی فکرشم حال ب هم زنه

ن عزیزم تو بارداری استفاده میکنن همه واس تهوع من دکترم داده بود تهوعم شدید بود تا نه ماه با این قرص ...

اهان چون خواب اوره گفتم شایدضررداشته باشه

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
واییی تو اون موقع تهوع حتی فکرشم حال ب هم زنه

فکر میکنی عزیزم.من ۸هفتمه.بو غذا حالمو بد میکرد حالت تحوعم مدام داشتم هی چیزی میخوردم از ترس بالا اوردن.پریروز مامانم درست کرد خوردم اصلا بوی بدی نمیداد مامانم دستپختش خوبه.از همون وقتم تحوعم رفت ک رفت

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

۹ هفته و۳ روزمه با قرص هم دیگه بالا میارم.راهی نداریم گلم منم مث تو..هنش گریه میکنم ..افسردگی گرفتم بخدا...کیوی بخور یکم اروم میکنه موقتی..نذر و نیاز کنیم حداقل تا ۴ ماهگی تموم شه..بخدا قسم من از زندگی سیر شدم دیگه.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
اهان چون خواب اوره گفتم شایدضررداشته باشه

ن نگران نباش

من معده خالیم مبخوردم مشکلی نیس 

اگ احساس کردی حالت تهوع داری بخور خوب میشی

من صب اول وقت قبل حالت تهوع میخوردم ک دیگ نگیرم چون واقعا خیلی شدید بودم

فکر میکنی عزیزم.من ۸هفتمه.بو غذا حالمو بد میکرد حالت تحوعم مدام داشتم هی چیزی میخوردم از ترس بالا او ...

واقعا ینی تا این حد تاثیر داره؟

والا ب منم میگفتن ولی نتونستم😬

واقعا ینی تا این حد تاثیر داره؟ والا ب منم میگفتن ولی نتونستم😬

برا من ک داشت.واسه بچه اولمم خوردم عالی بود.

بگو یکی ک بلده خوب برات درست کنه.از قبل هم نرو ک بوشو بفهمی .بخور 

برا من ک داشت.واسه بچه اولمم خوردم عالی بود. بگو یکی ک بلده خوب برات درست کنه.از قبل هم نرو ک بوشو ...

الان باردار نیستم 😂

منظورم موقع بارداری بود