2777
2789

اره قشنگه

تو چند تا از تاپیکام یه عالمه معرفی کردم سریال

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط بخاطر تامی شلبی میدیدم    

اصلا بدون تامی انگیزه نمیمونه برای دیدن 😂😂

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

سریال قشنگیِ ببین ، البته اگر به فضای رقابت اقتصادی و سیاسی و این چیزها علاقه داری 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
بنظرتون بهترین سریالی که میتونم ببینم چیه

ببین سلیقه ایه ولی سریال مورد علاقه من مانی هیست یا همون خانه کاغذیه

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      
در مورد چیه؟ چند قسمته

در مورد یه آدم باهوش به اسم پرفسوره که چند تا از خفن ترین سارق ها رو که چیزی برای از دست دادن ندارن جمع میکنه که به بزرگ‌ترین سرقت تاریخ برن 

اونا به مدت دوازده روز توی ضراب خانه همراه با ۶۰تا گروگان میمونن تا بتونن میلیارد ها پول چاپ کنن 

از طرفی برای اینکه هویت اصلی سارقا فاش نشه همشون اسم شهر رو خودشون گذاشتن مثل برلین توکیو و..

پنج فصلم هست 

به عنوان پر بیننده ترین سریال غیر امریکایی هم انتخاب شده