2777
2789
عنوان

ختم سوره حشر

3584 بازدید | 27 پست

سلام بر دوستان عزیزم 

بچه ها من ميخوام انشاالله به زودي ختم چهل روزه سوره حشر رو به نیت ازدواج شروع کنم.لطفا دوستانی که از این ختم حاجت گرفتن بخصوص برای ازدواج حاجت گرفتن،بیان و بگن و اینکه چه مدت بعد حاجت گرفتین و آیا حاجاتتون سخت بودن یا نه؟؟؟؟

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یبار ختمشو گرفتم درکمال ناباوری تو چهلمین روز یه نشونه دریافت کردم اما نیتم خب سخت و غیرممکنه ولی به زور درست شد الانم دنیال اینم نیتم درست شه همونه یچیزم بگم اگه به صلاحت باشه میشه نباشه خودتم بکشی نمیشه 

من یبار ختمشو گرفتم درکمال ناباوری تو چهلمین روز یه نشونه دریافت کردم اما نیتم خب سخت و غیرممکنه ولی ...

ممنون عزیزم من برای ازدواج ميخوام بگم 

واسه ازدواج اول یه غسل باطلی با سوره الرحمن انجام بده نیم‌ساعت وقتتو‌میگیره بعد یکبار روز جمعه یه غسل چهل کلید انجام بده  

سوره مزمل روز یکشنبه بنویس بشور بخور سوره احزابم تا ۴۰شب بخون 

واسه ازدواج اول یه غسل باطلی با سوره الرحمن انجام بده نیم‌ساعت وقتتو‌میگیره بعد یکبار روز جمعه یه غس ...

سلام عزیزم ممنون اما غسل باطلی رو متوجه نشدم ميشه بیشتر توضیح بدی و نیت غسل رو چی بگم؟

سلام عزیزم ممنون اما غسل باطلی رو متوجه نشدم ميشه بیشتر توضیح بدی و نیت غسل رو چی بگم؟

✨آیه ۳۳ و ۳۵ سوره الرحمن که با " یا معشرالجن " شروع میشود بسیار قوی ست.✨

يا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنْفُذُوا مِنْ أَقْطارِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ فَانْفُذُوا لا تَنْفُذُونَ إِلاَّ بِسُلْطانٍ (الرّحمن: ۳۳)

يُرْسَلُ عَلَيْكُما شُواظٌ مِنْ نارٍ وَ نُحاسٌ فَلا تَنْتَصِرانِ (الرّحمن: ۳۵)

🍃🍂بدین ترتیب که در ساعات ۱۰ الی ۱۱ شب  : یک ظرف پر از  آب مقابل خود میگذارید سپس به نیت باطل السحر کلی میکنید و می گویید بقربت الالله( اعم از بخت بند، رزق بند،  بیماریها، وچشم و نظر ) ۷۰ مرتبه فقط آیات ۳۳ و ۳۵ را میخوانید پشت سرهم و باهم خوانده شود ( آیه ۳۴ را نخوانید ) . آیه ۳۳ را خوانده سپس آیه ۳۵ را بخوانید. این میشود یک مرتبه. حالا به ظرف آب فوت کنید.✨

✨این کار را در مجموع ۷۰ مرتبه تکرار کنید و درنهایت همه از این آب بنوشید و در ۴ گوشه‌ے اتاقها و منزل و مکان کار بپاشید همه دعاها باطل میشه✨

و در اخر با اون اب غسل میکنید به همه جای بدن بخورد 

نکته 💯نباید پریود باشید 

حتما باید تمامی اعمال بین ساعت ۱۰تا ۱۱ شب باشد

در تمامی مدتی که ایه ۳۳و ۳۵ را میخوانید انگشت داخل اب باشد

دروز های قمر در عقرب انجام ندهید

نیت : هر سحر و جادو بستگی .. دارم باطل شود اسم خودت و مادرت رو بگو  ببین بستگی دختر حتما به دلیل جادو و طلسم نیست این ایات کلا بستگیت رو میبره 

میشه عزیزم برای حاجت من دعا کنی عزیزم ممنون،❤️

سلام عزیزم من که قابل نیستم اما براتون و به نیت حاجت روایی تون صلوات فرستادم انشاالله خدا حاجت رواتون کنه