2777
2789
عنوان

عجب ادم بی مصرفیه ژاله صامتی!!

7540 بازدید | 140 پست

من اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم. ژاله صامتی رو هم نمیشناسم. یه سریال بازی کرده فکرکرده کیه؟ تو بگو ال پاچینو هم باشی این کارت بسیار زشت و کریه بود. دوشب پیش عصر جدید نگاه کردم یکی زورخونه ای بود یکی وسایل میچید رو هم. اینا مثلا اجرای بعد میخوان چیکار کنن؟ مثلا اجرای بعدی این اقایی که وسیله میچید رو هم خیلی جذاب و مهیجه؟ امشب رو کامل ندیدم فقط همین اجرا. ولی خاک تو سرشون کنن واقعا. به جای این که تفاوت ها رو جشن بگیریم، و بپذیریم که ایران ما غنیه و پر از گویش ها و لهجه های شیرینه، بیایم رویای یه جوون رو خراب کنیم. اینده ش رو خراب کنیم. مثلا چی نصیبت شد از این رای قرمز که دادی؟ ادبیاتش که بسیار دل به هم زن بود. میگه از اونجا کندی اومدی! یکی اول باید حرف زدن یاد خودت بده! کتاب بخونی لهجه ت فراموش بشه؟ چرا فکر میکنی همه باید مثل تو باشن؟ همه مثل تو حرف بزنن؟ امریکاز گات تلنت که ازش کپی کردی همش درمورد اینه که زندگی ادم ها رو عوض کنه... اینجا هم عوض میکنه ولی بدترش میکنه!

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م

نمیبینم راحت

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازیگرا کلا بی مصرفن اکثرشون بازی هاشون داغون و مصنوعی فقط پول مفت گیرشون میاد

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

حق

فعلا جهان دست بی هنراس

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
بازیگرا کلا بی مصرفن اکثرشون بازی هاشون داغون و مصنوعی فقط پول مفت گیرشون میاد

راست میگی. نه تنها هنری ندارن بلکه فکرمیکنن استغفرا... خود خدان. یکی نیست بهش بگه خودت دوتا کتاب خوندی به عمرت؟

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م

حرص نخور عزیز 

کلا تفاوت ها دیده نمیشن گلم والا من پسرم اتیسم هست خود اموزش پرورش استثنایی نمیدونه اتیسم چیه وای به حال بقیه و کلا بقیه ی تفاوت ها 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊